AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a i dalje traje ispovest Nenada Aleksića Ša o ponašanju Tare Simov nakon izlaska iz "Zadruge 4".

Tara pati od toga da bude zvezda, nikada neće biti zvezda, jer svi o njoj sve znaju, sa svima svašta nešto. Ona je svuda izlazila, a tu gde je odlazila, tu đuska... - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za Damira, nema potrebe da si pod ručnom - rekla je Tara.
Pozdrav za mog brata Jasmina, sve si mi rekao za ovu gospođu. Ja sam njenu školu prošao davno - dodao je reper.
A što si se ljubio sa njom? - pitao je Darko Tanasijević.
Da istestiram sebe, to sam rekao i Saletu Luksu. Ova devojka je psihopata - nadovezao se Ša.
Razmišljam da li da se ljubimo posle, dosadno mi je - uzvratila je Simova.
Možeš da mi ljubiš čm*r. Svi su mi rekli da us*rem k*rvu. Nju kao uvek izdaju drugarice, svi su je izdali. Čoveče, ona ima društvo na mesec dana, na mesec dana menja društvo. Niko joj ne zabije nož u leđa, ona montira svoje drugarice za ozbiljne stvari, vi nemate pojma ko je ona. Verujte, sve je interes, sve radi isključivo iz interesa, ima krajnji cilj. Dnevno se zaljubi u pet likova. Sve sam trpeo i ćutao - rekao je Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam "šofrapirana" (šokirana+frapirana), ovo nije izjavila ni Mina Vrbaški, koja me zna deset godina - rekla je Tara.
Ovo smejanje je smejanje iz nemoći, kao malopre što se smejala kad je saznala za Čorbicu. Sve ovo je lažni osmeh, lažne suzice - dodao je Ša.
Od jutros sumiraš utiske i ne prestaješ da pominješ Ivanu, rekao si da ne možeš da veruješ kakvu si ženu ostavio - dodao je Darko.
Rekao sam da se ne kajem zbog svega što se desilo, da se ne bih vratio za 15 života, ali moram da priznam, ja imam simpatiju u Severnoj Makedoniji - otkrio je reper.
Ja poznajem Ivanu i Nenadovog brata, Ivana je šmeker - skočio je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar nisi rekao da ti se sviđa Ana? - pitala je Tara.
Jedina osoba o kojoj razmišljam je devojka iz Severne Makedonije, Mateja zna njenu drugaricu - govorio je Ša.
Vas dvojica ste se jedan drugom žalili večeras, govorili da vam je vređala porodicu - dodao je Darko.
Da, pričali smo o onome što se jutros desilo. To je bilo odvratno. Ovo nije šljamina, ona nije ni slina iz nosa... Što se tiče porodice, moja mama Ljilja je htela da upozna Taru, čekala na Altini, Tara je naravno imala nešto da završi, ono gas, ide gas... Mala je u gasu, moja Ljilja i ja je čekali dva sata na Altini, zvali je na deset minuta, ona na kraju nije ni došla, opet joj navigacija nije radila. Naravno, Ljilja me gleda, nije smela ništa da mi kaže. Moram da spomenem novac u ovom trenutku. Njenog ćaleta poštujem, kevu poštujem, brat joj carina. Tara je moju Ljilju nazvala debilom, a ja sam Tari dao 500 evra da reši frku njenoj mami, kao i njenom burazeru. Njena majka me je zvala pred ulazak u rijaliti, sama me je žena zvala. Jeste bila teška za razgovor u mnogim trenucima, ali sam je ispoštovao. Da bih došao ovde, da Tara govori da mojoj Ljilji sv*šava u usta - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer mi je rekla da sam k*rva - odbrusila je Tara.
Rekla ti je "Mrš, napolje" - rekao je Ša.
Mrš, napolje, k*rvo mala - dodala je Simova.
Tara uvek nadoda, kao što je za nešto jutros - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.