AKTUELNO

Nije birao reči!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Kariću kako bi prokomentarisao prvo mesto na anketi koje je zauzela Dalila Dragojević.

Očekivano, sad sam i sa Carem pričao, ono što je Dalila uradila je najveći rizik. Inat je za mene najveći rizik, jer samim tim što se iz inata vratila Dejanu da bi Caru naškodila, mislim da je rizikovala da se više nikad njemu ne vrati da osoba prema kojoj ima najveća osećanja promeni mišljenje prema njoj - rekao je Karić.
Kod Dalile je sve rizik. Izlazak iz braka kad se zaljubiš u nekog, naravno da je znala, to je normalna stvar ako se zaljubiš u drugog. Kod nje je svaki postupak vrlo rizičan, oko Dejana, vraćanje i kad je odlučio... Ona zna da Dejan nije emotivno čist. Da se oni ponovo pomire, šta bi dobila? Ponovo bi isto bilo. Malo pre mi je rekla da joj se se*e, ja o njihovom braku nikad lepo nisam rekao. Kad je Dalila kretala u odnos sa Carem isto sam pričao ovo za odnos, sad je ćutala, a kad hoće da se pomiri sad joj nije tako. Mora da preuzme rizik i bude zaosta najgora ikada. Ovo ispada kad Dalila hoće da se pomiri, a on se sklanja, ona mu kaže u prolazu, dobaci, tu ona rizikuje da bude odvratnija i monstrum od onoga što je zapravo uradila. Dalila je u medije ušla jako ružno, a tu sliku je ispravila. Rizikuje sad da bude najgora, jer ispada da jadnog Dejana maltretira, navlači... Ona se nije sabrala, njom vlada sujeta i ego. Nju nervira što ona neće pričati sa Dejanom, a nije je zanimalo kad se muvala sa Carem. Oni da se voli ne bi došlo da kraja svega. Njom vladaju sujeta, ego i inati, pravi od sebe najogavniju. Njegov postupak nema težinu, mislio sam da ima, jer mi je delovao razumno. Njegovo pomirenje sa Dallom mislio sam da će je oprati od svega, a percepcija je da je on debil, a ona monstrum - priačao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kaže da je izabrao da bude lažne srećan i da sve što radi je lažno - dodao je Milan Milošević.
Postoje ljudi koji imaju sistem vrednosti da slušaju srce i budu sa nekim ko ih je prevario. Moraš da otpatiš osobu jer taj odnos nema perspektivu. Dalila je prvo rizikovala medijsku sliku o sebui, nije rizikovala brak. Ona napada Dejana da je legao pored ove, a tamo hotel jala-jala. Ona podseća ljude šta je sve uradila - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.