AKTUELNO

Ne veruje joj ni reč!

Nakon što se Tara Simov pokajala za sve scene koje je napravila proteklih nekoliko dana, voditelj Milan Milošević je u "Pretresu nedelje" dao reč Nenadu Aleksiću Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, prvo ću da se izvinim Tarinoj porodici, imao sam odličan odnos sa njenim ocem, tatom i majkom. Tara njen mi je rekao da se sklonim od nje ako ne mogu neke stvari da promenim kod nje, divan čovek. Čak me je zvala i njena majka, njen brat je fenomenalan momak. Meni samo nije jasno, uvrede na račun moje majke. Najgora izjava od svega je da ja j*bem moju majku i da mi ona p*ši k*rac. Za onakve izjave bih svakoga iskasapio. To je nešto što me je ubilo -

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pomenuo dve traume moje najveće, brata mi pomenuo...
Neiskrena, pop*šam ti se na izjavu. Sve lažeš. Ja sam dobar čovek, nikoga nisam povredio sem Ivane. Hteo sam da promenim Taru, iako su mi svi govorili da ne može, ja sam mislio da sam taj svemoćni Nenad. Na kraju, na sve to, iritiranje 24/7, na kraju dobijem pljuvanje i batine. Ne kajem se za uvrede, kajem se samo što sam joj pomenuo porodicu, ali nikad prvi nisam uvredio njene. Ja nisam ušao ovde da kanalim Taru, da je diskvalifikujem, kao što ona priča da joj je cilj da je prebijem, da izletim odavde. Neće uspeti. Izneo sam ono što sam morao da iznesem, da odbranim svoje ime, svoj obraz. Bio sam tu za nju. Ne znam šta se desilo ono veče. Ajde polivanje, ali batinjanje, ugrizi, čime, zašto? Hteo sam da ti poboljšam život, hteo sam nešto što je nemoguće, dobio sam veliko ništa. Dao sve, dobio ništa, a sada sam dobio batine. Ja prvi da te iritiram neću, ali na svaku tvoju laž... Ovo što priča da su Matora, Stefan i Mateja skočili bezveze... Tara, niko u ovoj kući ti ne želi loše, a ti ih gaziš. Imaš neki nemir u sebi. Isto si radila i pre nego što sam ušao - nastavio je reper.
Šta sam ja radila pre nego što si ušao? - pitala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da promeniš to, rekla si da ćeš da promeniš stvari. Pobeđuj sebe - rekao je Karić.
Promenila sam se. Pet puta se iskontrolišem, šesti ne, meni je važno da ne reagujem svaki put i da ne gubim novac - istakla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.