AKTUELNO

I danas pleni svojom lepotom!

Glumica Tanja Bošković u svoje vreme važila je za jednu od najlepših žena na našim prostorima. Ona i danas važi za negovanu i lepu ženu.

Naime, glumica je istakla da voli lepotu, ali smatra da je bitno da lepota bude prirodna, pa se tom prilikom dotakla i teme koja je sve popularnija - estetskih korekcija.

Foto: Tanjug/Tanja Drobnjak

- Čovek odrasta etički i estetički. Ne posvećujem previše vremena ako se to posmatra kao nega. Uopšte ne spadam u te žene. S druge strane, volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbegavam vožnju automobilom, volim da se družim s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva. Mislim da to čini zdravlje, a negovati zdravlje je naša obaveza. Ako govorite o fizičkim stvarima, volim lepotu i celi život joj služim. Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se neguje drugačije. Toj nezi posvećujem vreme. Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umem da starim, naša tela su propadljiva. Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Džaba vam silikoni, koga ćete uveriti, sebe u ogledalu, šta? Da niste imali ozbiljan i dubok život te da niste nikome ništa podarili, nego šta? - istakla je glumica.

Autor: M.K.