AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal", voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić uključile su u program putem poziva pevačicu Natašu Bekvalac, koja je sa gledaocima podelila utiske nakon nedavno izbačene nove pesme "Tajne", koja je zadobila veliku pažnju javnosti.

Stvarno se trudim i kroz pesme i spotove koje prate pesmu da sam ista kao i sve žene, sa svim manama i osobinama koja svaka od nas poseduje. Kad sam radila ovu pesmu, to mi je i bio cilj, da se napravi priča jedne žene. Volim da sarađujem sa muškarcima koji vole i razumeju žene i takve ljude imam oko sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Bekvalčeva kaže da je verovalo da će pesma dobiti simpatije publike, te otkriva i kako je izgledalo snimanje novog hita.

Uvek kažem, kada je dobra energija i velika ljubav prema poslu, prema projketu, mora da bude dobro. Ne može nikako da bude loše. Išli smo na Ibicu, tamo smo snimali, ali nismo se baš provodili tokom rada, jer se pokazalo da nije dobro kad se pomešaju provod i rad. Odredili smo tri dana snimanja i tri dana zabave i stvarno je bil osuper. Gledaoci i moja publika će moći da vide i šta se dešavalo iza kamera, bilo je svega - priča Nataša, pa otkriva kome je posvetila pesmu:
Kad sam rekla sestre, prvo sam mislila na moje rođene sestre, Ova pesma, pogotovu rečenica kojom pesma i počinje, a to je rečenica koju izgovara Dragan Bjelogrlić u filmu "Crni bombarder", to nosi jednu posebnu simboliku za nas tri, ali onda sam i pomislila na sve ostale, pod navodnicama sestre, devojke, žene koje negde prolazimo isti put, koje su se i pronašle u ovoj pesmi. Kad smo sve ovo snimili, veliki broj ljudi se trudio da mi ulije strah da možda malo preterujem u iskrenosti i otvorenosti, i imala sam strah da ću biti opet osuđena, ali stvarno, posle 22 godine da se tresem od komentara i što je neko isprojektovao u svojoj glavi... Ne mogu! To govori o njima, a ne o meni, moja namera je jako čista, iskrena, ljubavna i time se isključivo vodim - iskrena je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljke su upitale Natašu da li je trebalo hrabrosti da se izbaci baš ovakva pesma.

Nisam bila hrabra, ali generalno verujem u život i ovo je možda jedina pesma koja je izabrala mene, a ne ja nju. Uglavnom se pesme pišu za mene, odem kod autora i slušamo zajedno, ali ovo je pesma koja me je prosto ščepala! Genijalana Anica Dobra mi je pomogla, zajedno smo prolazile kroz pesmu i ulila mi taj njen talenat koji je ovoj pesmi bio potreban. Moje pesme generalno nisu tehnički zahtevne, ali ovoj pesmi je bilo potrebno nešto drugo - zaključuje Bekvalčeva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.