AKTUELNO

Iskreni do koske.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima naredni klip, na kom su oni imali priliku da vide skandaloznu svađu iz garderoberu Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Dalila Dragojević je dobila reč

Ne mora ovako, odvratno je...Ovo je bilo posle pljuvanja gde sam doživela najveće poniženje, ali sam kriva. Svakako je nervozan ovih dana, ali sam bila kriva tu noć. Mi od danas ne razgovaramo, rekao je da ne pričamo. Pripisala sam to njegovom stanju nervoze, eskaliralo je tako kako jeste. Vrištanje i plakanje je bilo zbog toga. Nekontrolisano. Odvratno izgleda, jadno i ponizno - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je dao reč Filipu Caru.

Pratio sam, da. Nije normalno. Ne znam, zbog te situacije nisam dobro. Naravno da je doprinelo. Izgovorim neke reči od kojih mi nije dobro. Svašta sam joj izgovorio i lepo sam joj rekao na kauču. Ona je nešto za Dejana prokomentarisala, što mi se ne dopada. To su neke stvari koje su manipulacija, da nešto govori da ne radi, a radi. Uhvatilo me je totalno ludilo kad mi je rekla da se ja pravim žrtva i da sam sa njom zbog naroda. Ona je imala drugi odnos i ja sam isto...Mene je sve to izludelo i iznerviralo. Rekao sam to grubo, pa sam se razljutio totalno. Ja bih našao način da joj normalno objasnim. Nisam dobro i znam kad ulazim u te faze kada nisam dobro. Ućiću u konflikt sa nekim i eto. Nekada mene sitnice dovedu do ludila - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moralo baš ovako - pitao je Milan.
Postoji drugi način, kao što sam joj rekao ovde na kauču...Iskoristila je situaciju sa Mensurom da opet potkači Dejana. Nekad kad se obuče neko od njih pa prokomentarišemo da nije okej. Očekujem od nje neke stvari koje su normalne. Ako ne možeš ući za sedam minuta, ti uđi tada. Meni su to neke male stvari koje mogu da se izbegnu - nastavio je Filip.
Da li si svestan da je tebi ovo sve Maja Marinković govorila - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je živela sa mnom u izolaciji i vikala mi je da će mi je**ti mamu jer zna šta mislim. Ja znam o čemu pričam i šta sam pričao tokom veze...Ja hoču da se svađa, raspravljam pominjem, ali onda mi tako kažeš da znam šta i kako. Znamo da se radi o takvoj personi i osobi, samo mi kaži. Sve što je radilo bilo je bolesno i nakaradno. Mene briga, ona može sad da ratuje sa Dejanom, ja to ne radim. Očima si mi govorila da ti ja mogu pomoći, ja ti pružim ruku, a ti mi opet uradiš ovo - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga