AKTUELNO

Suprug ubijene pevačice otkrio je da se posle Jelenine smrti viđao sa jednom njenom koleginicom.

Deo javnosti i dalje optužuje Zorana Marjanovića za smrt njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović, koja je pre godinu i po dana zverski ubijena na nasipu u Borči. To ga toliko muči da je odlučio da izađe pred narod i javno pokaže ko je on zaista, a on će se javnosti predstaviti u novom rijalitiju ''Zadruga'' koji počinje na TV Pink 6. septembra.

Foto: YouTube screenshot

Godinu i više moja porodica i ja smo služili kao dežurna pljuvaonica. Odlučio sam da sam skinem veo nepravde. Teško mi je što živim s pečatom da sam sektaš, ubica i ko zna šta sve - kaže Zoran i otkriva da je posle Jeleninog ubistva postao aseksualan.

Foto: Printscreen Facebook

Eto, žene najbolje znaju šta im se sviđa kod mene. One su za mene nepročitana knjiga. Ali ja sam toliko izmrcvaren da mi se čini da sam postao aseksualan. Obožavam dame i njih smatram lepšom stranom života. To je znala i moja pokojna supruga i moja prva supruga. Slab sam na žene.

Uprkos tome, Marjanović otkriva da nema u planu da ostane sam.

Foto: TvPink Printscreen

- Nemam devojku, ali neću ostati sam. Udvaraju mi se, pišu mi konstantno, ali ja čekam pravu ljubav. Slab sam na pevačice, ali ne bih izdvojio nijednu s naše estrade. Sve one izgledaju atraktivno i meni, kao autoru, to mnogo znači. Verujte da o našim pevačicama razmišljam samo u profesionalnom smislu. Za mene su one interpretatori. Osim toga, nisam papak da me muvaju neke lake ženske.

Suprug pokojne Jelene Marjanović kaže da su mu njene koleginice pružale podršku uglavnom preko poruka, dok se sa Nadom Topčagić i često viđao.

Foto: NKostić

Uglavnom jesu, ali samo preko poruka. Želeo sam da ih držim na distanci, da im ne bih pravio probleme u karijeri jer bi odmah dobile neku etiketu. Nada Topčagić je dolazila često, i sad se čujemo.

Autor: Pink.rs

#Jelena Marjanović

#Smrt

#Zoran Marjanović

#aseksualnost

#pevačica

'