AKTUELNO

Stavio je sve karte na sto!

Maratonska podela budžeta Lepog Miće i dalje traje, a na red za komentarisanje došao je i Dejan Dragojević:

Prvo ću Aleks komentarisati... Ona se sabrala u poslednjem momentu, počela je da se ponaša normalno, sad se dozvala pameti i ušla u vezu sa Dejanom. Dejan nije rekao da je Aleks njemu k*es kombinacija, zato nisam napao Aleks i razdvojio Nevenu i nju. Zameram joj što ne ulazi u vezu sa Dejanom, rekao sam joj da budu ili prijatelji bez maženja ili da budu u vezi. Njoj ću dati veliki budžet, jer nas je učinila srećnim pričom sa Dejanom - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejana sam uvek branio, bio sam uvek na njegovoj strani, iako sam mu mnogo toga zamerao. Rekao sam mu sve najgore kada se pomirio sa Dalilom, mislim da sada nije iskren u priči sa Aleks. Moja sumnja je to ulaženje u vezu Taj odnos sa Aleks mi je jako sumnjiv, ako je imao hrabrosti da ima se*s sa njom, onda treba da ustane i kaže da je to žena sa kojom želi da bude u vezi - nastavio je Mića.
Nema potrebe da trčimo, smatrajte da smo u vezi, ali naš odnos se odvija onako kako se odvija. Neka dela govore više od reči, za vas smo u vezi. Ja Zola nisam i drugačije gledam na ženski rod - rekao je Dejan.
Već joj sad stižu pitanja da li je kopija Dalile, zaštiti je toga - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga