AKTUELNO

Ponosna majka!

Snežana Dakić već decenijama je poznato TV lice i voditelj mnogih manifestacija. Ovog hladnog januara posetila je Egipat, a premijerna ekipa posetila je nju i njenu ćerku Lauru nakon egzotičnog putovanja!

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je divno u Egiptu, tamo smo i izabrali Miss Srbije, ja sam vodila te dve manifestacije - počinje Snežana, pa dodaje:
Laura će verovatno da radi kao model, kako bi sebi neke honorare mogla da omugući, ja bih volela. Kao mala je već radila neke revije - priča Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše mi se obraćaju žene koje imaju probleme u partnerskim odnosima - priznaje Dakićeva.

Snežanina ćerka Laura je pred objektivnom premijerne kamere priznala da sa mamom ne priča mnogo o dečacima:

Druagrice smo do granica, ali ne razgovaramo mnogo o dečacima - priča Laura.

Foto: TV Pink Printscreen

Progovorila je i o teškom periodu kada je imala zapušenje krvnog suda, pa priznala da joj je to bio posebno težak životni period.

Bilo mi je najteže kada sam dobila dijagnozu zapušenje krvnog suda, a oni mi rekli da idem kući i da se lečim kao da je sve u redu... A meni u vratu krv ne protiče u jednom delu. Trebalo je dosta vremena da se izvučem, jer su se tu isprepletale mnoge emotivne situacije, promena posla, razvod braka i slično. Nikad ne biste to zaključili na meni, jer sam normalno živela, radila, ponašala se normalno - priča Dakićeva.
Nisam znala da mama ide da stavlja stent i da ima bilo kakav problem... Kada je otputovala, meni nisu rekli gde je išla, već da je an poslovnom putu... Rekli su mi tek nakon što se vratila i sve je dobro prošlo - priča Laura.

Foto: TV Pink Printscreen

Laura smatra da mama treba da nađe emotivnog partnera kako joj ne bi samo ona bila centar sveta:

Prilaze muškarci, do sada nisam imala neku ozbiljniju vezu koja bi promenila naš način života, jednom je čak i Laura rekla da treba da nađem nekog - priznaje Snežana.
Mogla bi da nađe nekoga, svoj deci je lakše tako, jer tada ja ne bih bila centar sveta i centar dešavanja - zaključila je Snežanina ćerka Laura.

Detaljnije pogledajte u vidu ispod:

Autor: M.M.