AKTUELNO

Cela prestonica bruji o skandalu od pre mesec i po dana!

Vlade Divac i Niša Saveljić, nekada veliki prijatelji, žestoko su se posvađali - kako pišu domaći mediji, proslavljeni košarkaš napao je nekadašnjeg fudbalera krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Navodno, do okršaja je došlo zbog toga što se Divčeva ćerka Petra požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke i nabacuje se na Instagramu!

Naime, kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi. Pobesneo je i rekao da će ga prebiti čim ga bude video. To se i dogodilo, piše Kurir.

Foto: Instagram.com/saveljicnisa27

Nedugo zatim, očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Divac je tada, navodno, pred svima napao bivšeg prijatelja. Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja, a pali su i šamari.

Autor: pink.rs