AKTUELNO

Haos u Beloj kući!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", na narednom video - prilogu zadugari su imali priliku da vide razgovor Milice Veselinović i Đoleta Vip Kralja u kom on nju savetuje da treba da zatrudni sa Mensurom Ajdarpašićem!

Ne, Đole je rekao da je to najbolje u maju za žurku, da ga napijem i ćao. Naravno da neću da ostanem trudna sa njim. On je to pradložio, mi se tako šalimo - govorila je Milica kroz smeh.
Ona mora da se spusti na zemlju, prestani, kur*evita si. Tišina, psuješ Miću, nemoj na mene da se izd*kavaš. Rekao sam ti milion puta, napraviću te da si mala, nije ovakva bila. Dešavaju se situacije gde je ona drčna i bezobrazna. Pokazaću ti da si ovde spremačica i čistačica kada ja budem hteo. Sedi dole, čekaj da završim - drao se Mensur.
Šta se ponašaš prema njoj kao prema keru. Idi leči se od agresije, maltretiraš devojku od 17 godina - ubacila se Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Mora da se zna ko su žene, a ko muškarci, ovde ste zamenili uloge - prodrao se Filip Car.
Ja Milicu učim da ne bude ono što si ti - poručio je Mensur Tari.
Ti si pi*ka, ja ne udaram na slabije kao ti. Ona može da bude najgora na svetu, ti si pi*ketina - vikala je Tara.
Ja kažem Milici da ne treba to da radi, ona namerno, ako joj milion i jedan put kažem da nešto ne radi, ne treba to da radi. Ja ostaje ovde, po sebi možda radim nešto što ne treba, a ona odmah ne poštuje. Ja sam imao Minu koja je iz sebe imala svašta, pa se ovako nije ponašala - vikao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: N.V.