AKTUELNO

Opšta pometnja!

U većerašnjoj emisji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, pušten je klip na kom Filip Car i Dalila Dragojević strasno ljube. Zadrugari su podžali njihovu ljubav!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđelu Rankoviću.

Car je njen tip, ne Dejan. Ona se začaurila sa Dejanom. Mislim da će uvek imati probleme jer nemaju nepoverenje, nikada to neće pobediti. Malo je vremena prošlo da bi se voleli! Ima strasti, ali za ljubav je potrebno vreme - rekao je Anđelo
Dalila kao na filmu pominje: Ti si moj, ti si moj tip! - dodaje Milan.
Kad smo ga pitali sa kim bi živeo sa Majom ili Dalilom, on je izabrao Dalilu. Ona ga jedino izbaci iz takta. Gori strast! Filip kada vidi da pretera, on je kao mica posle. Samo da se rodi tolerancija i poverenje - rekao je Sale Luks
Dalila je imala tri razloga zašto je osatvila Cara: Počeli smo da pričamo o životu, ja sam se uplašila.Drugi put je rekla da ne vidi pespektivu, o čemu se ovde radi? Milan je upitao Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Volela bih da me Car sluša sada. Vas drži nešto, to je neosporno! Vi imate nešto što vas stalno vraća na nešto a stalno se dešava nešto loše. Ti imaš nešto što ti se dešava loše. Ona je kriva za sebe, ti za sebe. Dalila voli da ima dominantnog dečka ali kada se oseća ugroženo, ona voli da bude dominantna. Ja sam neko ko je svedok njihovoj ljubavi. Meni je bitno da ona bude srećna. Ja znam da te ona voli i da je zaljubljena u tebe! Ali menjajte se, da bi bilo bolje. Ja vam želim svu sreću. Kod Dalile te radi to što je neizvesno. Ja ti kažem da mi nije dobro jer sam osetila da sam poklekla. Kada vidiš da je loše, okreneš se i odeš. Jedno su uvrede, drugo su poniženja. Ja ih vidim napolju zajedno zato što Filip ima problem da ovde priča neke stvari - rekla je Matora.
Ja bih samo rekla da Dalila treba da pusti Cara da bude muško, pusti ga neka zavrne sijalicu. Zna on da ona može sama, ali pusti ga. Kada prođe dva dana - rekla je Sandra Rešić.

Autor: A.S.