AKTUELNO

Nastala opšta pometnja!

Emisija "Izbor potrčaka i pretres nedelje" je u toku, a Lepi Mića i Filip Car i dalje ratuju zbog međusobnih prozivki:

Ja stojim iza toga da neke stvari ljudi ne treba da trpe ni za kakve pare. Nervira me što Mića nikada nije na mojoj strani. Smešno mi je kad Mića kaže da vređam žene, a on ih najbrutalnije vređa - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo bih pričao o odnosu Miće i mene, koji nije bio najsjajniji. Iskreno, on je uvek realno komentarisao, sada je krenulo sve korektno, drago mi je da smo ispeglali odnos, ja imam poštovanje prema njemu. Sa nekim njegovim izlaganjem se slažem, meni budžet ne igra ulogu, zahvalio bih mu se - komentarisao je Mensur Mićinu podelu budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je bio brutalan, to mi se dopalo, jer je sve iskreno komentarisao. Nije mi se svidelo to što je manje bitnim ljudima... prema njima je bio baš brutalan, a nekim ljudima je prećutao mnogo toga. Za svakog je bio u pravu. Ja smatram da nije bilo u redu što je komentarisao nečiju higijenu - rekao je Mihić.
To se najvećem neprijatelju ne radi, treba da ih odvede sa strane i da im kaže to, ako već želi. Po mom mišljenju, to je najveća uvreda - potvrdio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svaki dan vodim rat sa njim u pabu, tamo bijem bitku svaki dan. Džehva im je rekla da su prljavuše, ne ja. Oni govore kako svi smrdite, a vi napadate Lepog Miću - pobesneo je Mića.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga