AKTUELNO

Pevačicin otac je progovorio o svemu što je držao u sebi.

Rajko Šerifović, Marijin otac i Veričin bivši muž oglasio se još jednom u medijima i otkrio uzrok sukoba između njih dve, zbog kojeg je on završio na ulici.

- Ja i dalje volim moju Maru najviše na svetu, i nisam čuo za oca koji ne voli svoje dete, međutim, ona je na strani majke i ja tu ne mogu ništa. Petnaest godina su me blatile Marija i Verica pa neka vide kako boli sad kad sam ja krenuo da pričam. Boli to kad te najrođeniji mažu go*nima ceo život. Ja sam za njih ceo život alkoholičar i kockar. Ja sam stvorio svoju porodicu, a sad nemam gde da živim - izjavio je on.

Kako "Svet" piše, Verica Šerifović vratila se da živi u svojoj kuću u Kragujevcu u kojoj je do tada živeo Rajko, zbog rizika da izgubi pravo na nju budući da tamo nije živela preko 18 godina.

Rajko ju je tada navodno fizički napao, što on oštro demantuje, ali je zbog ovoga ipak proveo 10 dana u zatvoru.

Suđenja za oba ova slučaja – i oko luksuzne kuće u centru Kragujevca i oko fizičkog napada – krenuće na jesen.

Do tada Verica ne želi da napusti kuću, zbog čega on i daje izjave za medije.

Marija je pokušala da smiri situaciju između roditelja još pre nekoliko meseci.

Foto: Instagram

- Marija je kolateralna šteta u sukobu Verice i Rajka. Kada je videla čemu sve ovo vodi, ona je pričala sa ocem i ponudila mu da mu iznajmi stan u Kragujevcu i da mu svakog meseca daje novac za hranu, lekove i sve ostalo što mu je potrebno. Međutim, on je to odbio. Tada se povukla. Iako ovaj njihov rat ide najviše po njenim leđima, ona je rekla da neće da se meša - rekla je prijateljica Marije Šerifović.

Podsetimo, odnosi u porodici Šerifović oduvek su bili katastrofalni. Verica i Marija su u njenom dokumentarnom filmu “Ispovest” otkrile da je Rajko tukao i maltretirao Vericu, da je bio kockar i da je celoj porodici zagorčao život.

PROČITAJTE JOŠ: UHVAĆENI! Dea i Mladen razmenjivali nežnosti na ulici! (PAPARACO)

Foto: Printscreen Youtube

Tokom godina Marija je uspela koliko toliko da izgladi odnose sa njim, tako da se Rajko pojavio na premijeri filma u Centru Sava i to ruku pod ruku sa Vericom, kako bi dali podršku svojoj ćerki koja je tada po prvi put priznala svoju seksualnost. Ipak, nakon ovog sukoba čini se da nema nade da se članovi familije bar malo poštuju i uvažavaju.

Pink.rs

#Marija Šerifović

#Otac

#Rajko Šerifović

#Verica Šerifović

#pevačica

'