AKTUELNO

Iznenadio sve!

U toku je emisija "Nominacije", zadrugari će imati priliku da sačuvaju osobu koju više cene, dok će, isto tako izabrati zadrugara koga ne bi voleli da vide na velepnom imaju. Zadrugari će ove noći birati između Anđele Đuričić i Anđela Rankovića, koje je za ovonedeljne potrčke postavio Lepi Mića. Voditelj Milan Milošević dao je reč Aleksandru Nikolić:

Nađela je jedna predobra devojka, iskreno žao mi je što ne provodimo više vremena zajedno. Nemam šta da ti zamerim, sve najbolje mislim o tebi - rekla je Aleks, pa komentarisala Anđela.
Znamo se, prošle godine me nisi podržavao, ali sada smo super. Dobar si, lep si, kulturan, ali nemoj da se ljutiš na mene, poslaću tebe u izolaciju - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti veoma kratak, mi momci sa Zvezdare smo džentlmeni. Neće mi on zameriti ali moram da ga nominujem. Takođe promenio sam mišljenje o njemu baš - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela i ja nemamo dobru komunikaciju, a ona me u nameri ignoriše ceo dan. Ne znam zbog čega... Danas je bila u jednom momentu sama, ja sam joj prišao, a ona me je ohladila. Maločas sam je pitao da li smo okej, da li komuniciramo. Mada sam shvatio ja nešto. Njoj se nije svidelo njeno ponašanje na klipu, ali naravno neću je poslati u izolaciju, a dogovorili smo se da ćemo obaviti jedan jako iskren razgovor kada se vrati. Ona gaji neku emociju prema meni, a u meni nije ništa proradilo. Ja imam vrstu blokade zbog osobe od napolje, i ja ulaženjem ovde u vezu, ne bih bio pošten prema toj osobi. Anđela kao devojka je preizuzetna, ona je prelojalna osovba koja te nikada ne bi izdala. Ona je sjajna devojka i želim da popričamo - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane Anđelo je dobar momak, a imali smo više zajedničkih bivših devojaka. On je jako kvalitetan momak, imam sjajno vaspitanje, ima jasan stav

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.  

Autor: N.B.