AKTUELNO

Voli je i dalje?!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić je najavila zadrugarima naredni video snimak u kom su imali priliku da vide ljubavni klip Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Mensur je prvi dobio reč.

To je bila moja prva veza i ljubav ovde u Zadruzi. Stvarno je bilo prejako. Ima mnogo klipova, koje sam gledao, ali je ovo nešto što nisam uspeo da vidim i da nađem. Tek sada vidim kako je to bilo, ali bilo je. Ostalo mi je u sećanju i nikada neću zaboraviti Zadrugu 3. Koliko god da je bilo loše, meni je u unutrašnjosti bilo prelepo. To je bila ljubav, za koju smo se borili baš jako i izborili smo se. Sa pravim pritiskom. Ni moja porodica, a ni njeni nisu bili za to. Ostalo je negde u sećanju i zapamćen je taj odnos, moj i njen. Lupio sam glupost kad sam rekao da sam ispunio neki cilj. Nisam hteo preozbiljno da uđem sa njom u taj odnos, ali se na kraju otelo kontroli - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam utisak najviše prave tebe i Mine, jer žele da te vide ovakvog.
Desilo se meni to u startu i sa Milicom, ali nisam imao natrag. Bilo mi je drugačije - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi je drago kada čujem da su oni bili zajedno, a ne može da se ospori da je to bila velika ljubav. U ovoj situaciji pokazuje da je muškarac jer ima samo reči hvale za svoju bivšu devojku - rekla je Tara.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga