AKTUELNO

Oduševili milionski auditorijum!

Na programu televizije ''Pink'' emitovano je još jedno izdanje kultne emisije ''Magazin In'' koja preko 20 godina beleži neverovatnu gledanost i unosi vedrinu u domove širom regiona. Autorka i voditeljka Sanja Marinković je novo izdanje emisije posvetila Danu zaljubljenih, i ugostila više nego aktuelnu žensku ekipu i to Vanju Mijatović, Suzanu Mančić i njenog ljubimca Nou, Dušicu Jakovljević, Snežanu Đurišić i Miu Borisavljević. 

Foto: TV Pink Printscreen

Na oduševljenje milionskog auditorijuma u studio su ušetala deca Dušice Jakovljević, ćerka Anđela i sin Ognjen, koji su bez pardona otkrili sve o odnosu sa majkom.

Imam želju da budem samostalna, da imam porodicu i sve oko sebe. To je klasika želja. Da budem sama svoj šugar dedi - priča Dušicina ćerka, pa dodaje:
Najviše volim da se vozim sa mamom i to volim otkad sam baš bila mala, kad me uspavljivala vozila me do Novog Sada da bih zaspala i tako nekako urodilo mi se.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to radila svojim roditeljima, samo što su oni mene morali da voze taksijem - dodaje Dušica.
Poslednjih dana joj slabije ide vožnja, ali odličan je vozać - priča Dušicina ćerka Anđela.
Ja volim da gledam filmove sa njom, kad gledamo film meni je super sa njom. Ne volim kad me neko prepozna i kaže ''Ti si onaj Dušicin mali'', bude mi malo glupo, ali navikavam se - priča dušicin sin Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

''Da li menjate garderobu?'' upitala je Sanja Marinković.

Da, ja taman smislim da nešto obučem, ili imam neku emisiju, gostovanje... Probudim se u minut do 12, i ispostavi se da je ona obukla, bila u gradu i ostavila kod babe. Ja tu potpuno poludim. I imam momente kada ne znam šta da obučem u tim slučajevima ja sam tinejdžerka, a ona mama - priča Dušica.
Dešava se da dođem iz emisije u 6 ujutru, oni mi prosto naprave prostora da se odmorim. Stvarno cene moj prostor i moje vreme za regeneraciju - priznaje Jakovljevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.