AKTUELNO

Opšta pometnja!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Naredno pitanje bilo je za Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar ne postoji logično objašnjenje da kada ti ne ide u kocki, ti prestaneš da se kockaš, ili ako ti piće budi bes, ti prestaneš da piješ? - pročitao je Milan pitanje.
Jedina stvar koja mi paše je ta kocka, mrzim kada mi loše krene veče, a loše je krenulo i pre te kocke. Kockam da bi podelio pare i da bi se zezao... Ne slušam muziku koja se pušta i onda mi je lakše da se igram. Rekao sam sinoć Dalili da legnemo da spavamo jer nisam bio raspoložen... Meni treba devojka koja će da me smiri, koja će da bude uz mene i koja će da me izvede na pravi put... - govorio je Car.
Ona je sinoć sve to uradila - naveo je voditelj.
Apsolutno jeste, smirila me je... Ali eto, ja želim sve više, i više pažnje, i više morala i više svega. Jednostavno ne umem da prepoznam to dobro u njoj i nije mi dovoljno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Uglavnom, on je neko ko mu je malo uvek para za kocku. Obrnuo bi Zadrugu naopako da bi našao novac za kocku i to bi mu bilo malo. Rekla sam mu sinoć oko jedan da prestane da se kocka jer je još rano, pitala sam šta će raditi posle... Plesala sam ispred ogledala, kada sam videla da galami, da maše, da se okreće i psuje, ja sam došla. Filip nije neko ko pleše, ko peva, neko ko zna da uživa u alkoholu, nego ga radi na bes. Ja sam neko ko voli sve suprotno od toga. Meni sve odgovara i volim da se zabavljam, nisam neko ko se nervira zbog neke sitnice. Njegov problem sinoć je bio jedini što nema pare za kocku, za sve bi ga bolelo uvo, da je sedeo za rulet stolom - izjavila je Dalila.
Hoćeš da priznaš već jednom, da je tvoj jedini problem kocka? - pitao je Milošević.
Ja sam to odmah i priznao. Maja prva je ta koja je govorila, 'hajdemo leći, hajde da nađemo pare', trudila se. Suština je da ova devojka ovde - započeo je Car.
Ako ja krenem da poredim njega i svoje bivše odnose, neće mu biti dobro. Boli me uvo, znaš kada će ovaj čovek da bude sa mnom, nikad! Priča o nekim poniženjima, o bivšim ljubavima a sam ih spominje... On je ljubomoran sam na sebe - prekinula je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

I brak staviti na kocku i život zbog mene... a ja se tako ružno ponašam prema njoj, najbolje je da se maknem od nje. Ja nju ne zaslužujem - nastavio je Filip.
Njih dvoje su dve stene i kada dođe do trenja, nastane haos. Sinoć mu je Dalila stvarno dala pare i tu su krenule razmirice. Činjenica je da on nema kontrolu kada pije, da je dobio častio bi to jeste. Car nema veličinu kada gubi, samo kada dobija i u kocki i u životu. Ako je video da se ona veseli, trebao je da je pusti. Ona sinoć nije ništa loše uradila, ja sam pored nje bio. Dalila se uvek lepo obuče. Kada je pala smejala se i to je njeno pravo, ne vidim tu ništa loše - govorio je Mića.
Ne znaš ti šta ona meni zamera sve. Smatraš li da treba da budemo zajedno? - dodao je Filip.
Da - odgovorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Greške su sastavni deo veze, to je prirodno. To se rešava odmah a ne kasnije - nastavio je pevač.
Ja sam joj lepo rekao da sam nervozan i da je najbolje da razgovaramo sutra, odmah sam joj rekao da nismo raskinuli nego da mi je lakše tako, ali je ona odmah počela da se busa. Zar nije bolje da se ja vratim u svoje prirodno stanje nego da se ponašamo ovako nenormalno - rekao je Filip.
Svaka veza utiče na raspoloženje, ali vi sami formirati odnos veze da bi imali raspoloženje kako želite. Ti kao da želiš samo da se na*ebeš majke voljenoj osobi - dodao je Mića.
Nisam ja luda, vidim ja odlično šta on radi - dobacila je Dragojevićka.
Posle svađe, danas popodne, on je dva puta priošao Dalili - rekao je voditelj.
Jao, ne mogu ovo da sluša. Kajaće se on i večeras i sad - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pun mi je ku*ac njih. Sada bio skočili jedan preko drugog i grlili bi se ovde! To teatralno paljenje kučića i mačića, nemojte molim vas. Ova priča, njih niko ne razume. Ti si jedan idiot koji vrlo dobro zna koga je izabrao. Ti očekuješ ovde da se ona ponaša kao Anđela... Druže, ona raskantala ceo život da bi bila sa tobom, a sada se nešto femkaš. I ti isto, izabrala si čoveka za koga znaš kako se ponaša kada je pijan, kada kocka, nikada ne umeš da se ponašaš kako treba. Sto puta ti je i on rekao da staneš, da ćutiš, da ga pustiš da se smiri... Sve je ovo takva jedna budalaština. Od svih očekujete neko razumevanje a ponašate se kao budale. Nikada Dalila Dragojević Mujić ku*ac, biti svetica, nikada! Takvu si je izabrao i sada ti ne odgovara! Ista je ovakva bila i na početku! Ti, isto, takvog si ga zavolela, a sada pališ igračke! Muka mi je od vaše priče! Muka mi je od vas! - govorila je besno Sandra.
Nemaš pojma šta je bilo, on je hteo da baci igračke, ja nisam dala! Posle toga sam poludela i pobacala - pravdala se Dalila.
Hajde malo osmeh - urlala je Sandra.
Pu*i ku*ac ti, je l' si čula - dobacila je Dalila Sandri.
Dobićeš Ferero od mene, kada budem delio čokoladice - smejao se Car.
Ma od tebe ne bi uzela ni 100.000 eura jer bi mi na nos izašlo! Hajde prestani više da se foliraš bre, ja da sam ti majka ošišala bih te na ćelavo - urlala je Rešićeva.
Dalila, da li on ume uopšte ikada da ti se izvini? - pitao je Milan.
Ovaj čovek je mrtav za mene - odgovorila je Dragojevićka.
Ja sam pokojni Fića - smejao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.