AKTUELNO

Padaju maske!

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem, zadrugari su pogledali video Anđele Đuričić koja govori da nikada nije videla čoveka koji manje voli i spominje svoju decu, mislivši na Nikolu Grujića.

Ja sam ovde potencirao svoju decu ovde i govorio o tome, ne znam kako to ona može da dovede u pitanje uopšte. Imena moje dece ne znaš i nećeš znati... Ovde svako u afektu kaže neku psovku i ne želim da mi kaže neko nešto za decu, kao što mi kaže za Ljiljanu. Nisam sa mnogo ljudi blizak ovde, ali oni sa kojima razgovaram mogu da potvrde da ih spominjem - rekao je Gruja.
Mnogi komentarišu da ćeš da kraju da završiš sa nekom drugom - rekao je voditelj.
Nije to tačno, ali ne bih da komentarišem - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Radi se o tome da brukaš svoju decu na osnovu postupaka koje radiš. Rekla sam, da sam ja na mestu tvoje žene nikada ne bi imao priliku da ih vidiš. Meni nije normalno da se posle svega ponovo vratiš kod Mime u krevet i posle ih pozdravljaš. Rekla sam da iih brukaš, a ne da ih ne voliš, to je prirodno i normalno da ih voliš. Najbolje da ih nikada ne spominješ jer je glupo posle svega što si rekao. Oni se napolju pokrivaju ušima zbog sramote koje si im priredio. Ja ovo ne kažem iz loše namere, jer i ja imam porodicu i roditelje, koje nikada ne bih obrukala. Vidiš i sam šta si uradio, samo zato to kažem. Bog zna šta oni sada proživaljavaju napolju... Kako li se oni osećaju? To je jedini razlog mog komentarisanja - govorila je Anđela.
Glupo je da spominješ decu koju ne znaš kao ni mene i nemaš pojma koliko i da li pričam o njima. Ovo za ženu si u pravu, jesam uradio lošu stvar. Ja se nisam pomirio sa Mimom i neću to da komentarišem - naveo je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam si kriv za sve što radiš, sam daješ povoda - dodala je Irma.
Samim tim što komentarišeš Mimu i Dina daješ povod. Kapiraš li ti da treba da staviš tačku, da ne povređuješ više tu ženu? - vikala je Anđela.
Samo malo... Kada je to Dino rekao, ja sam bio mrtav hladan, boleo me je ku*ac, zašto bi mene to potresalo. Kada je on spomenuo Lilju, ja sam tad nasrnuo na njega - nastavio je Gruja.
Ne lupetaj molim te, tebi smeta da ti neko uzme ženu i decu u usta, a šta si im sve uradio - viknuo je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.