AKTUELNO

Karambol!

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi vodteljka Ivana Šopić, pušten je video-klip gde Jovana Tomić Matora plače, dok je Dalila Dragojević i Mateja Matijević teše. Voditeljka je dala reč Sandri Rešić, Dalili Dragojević i Mateji Matijeviću.

Ja sam rekao Matori. Ona je već svesna toga, to je stvar koja je trebala da se desi mnogo ranije. Moj zaključak je da ona igra rijaliti sa njom, kada je videla da je otišla predaleko, bilo je kasno. Matora sve shvati, ali opet se ponada. Neko koga je ona doživela kao prijatelje, ni to nije isaplo kako treba - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Ales sve rekla, da joj zameram odos nje i Luksa. Meni to nije jasno, ja to ne shvatam! - dodaje Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se odvojila od Aleks poslednjih dvadeset dana. Ja nikada nisam bila za njihov odnos! Milion puta kada sam videla da Matora gori, onda sam učila Aleks kako da ne povredi Matoru još više! - rekla je Sandra.
Presatni da pričaš Sandra, jako mi je teško da Sandra ptiča u rijalitiju! Trenutno bi trebalo da sedne! - odbrusila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Družiš se, boli te uvo za nju! Ko si ti da nekome daješ drugu šansu. ti si najveća budala! Za kim ti plačeš? Za kim ti platiš! Tis i ispala takva džukletina! Jako si pokvarena, zlobna i odvratna! - rekla je Dalila za Mc Aleks.
Svi se peru od mene, slučajno da neko ne bude moj prijatelj! - rekla je Matora.
Ja sam sinoć rekla da sam pogrešila! - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.