AKTUELNO

Zvone svadbena zvona!

Venčanje pevača Petra Graša (45) i ćerke Tončija Huljića, Hane Huljić (31) zakazano je za danas u crkvi Svetog Dominika u Splitu. Kako prenose hrvatski mediji mlada i mladoženja, odradili su fotografisanje za venčani album, te se uputili ka crkvi gde će se pred Bogom i svedocima zakleti na večnu ljubav.

Kako dalje navodi hrvatska "Glorija", njih će venčati mnogima omiljeni splitski sveštenik Jozo Čirko koji je na čelu Župe sv. Dominika.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com/Privatna arhiva

To posebno znači, osim mladencima koji drže do tradicije i njihovim roditeljima - Vjekoslavi i Tončiju Huljiću, te Zoranu i Snježani Grašo. Svedoci njihovih zaveta biće i Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić, kao i venčani kumovi mladenaca.

Podsetimo, kako su pisali hrvatski mediji, Petar Grašo ima dva kuma.

Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), pevačicu će kumovati i poznati slovenački kuvar Tomaž Kavčić. Grašo i Kavčić su dugogodišnji prijatelji, a Kavčić mu je jedno vreme bio mentor. Naime, Petar je Kavčiću bio kum na njegovoj svadbi. Poznaju se više od deset godina, otkako je pevač maštao o ugostiteljskoj karijeri i sa roditeljima Snježanom i Zoranom vodio nekadašnji porodični restoran, gde će biti održana svadbena večera.

Foto: Instagram Printscreen, E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.