AKTUELNO

Crni sto na nogama!

Emisija "Pretres nedelje" je u toku, a voditelj Milan Milošević je pokrenuo novu temu. Naime, juče su Marko Osmakčić i Marijana Zonjić raskinuli, zato što se on pomirio sa Viktorijom Viki Mitrović. Milan je dao reč Marijani.

Danas je ona moja reakcija je bila jer mi stvarno nije bilo dobro. Trebala sam da pustim vreme, a ne tek tako da pustim vezu. Kad sam saznala da su plakali, trebala sam da ih oteram u tri lepe. Smatram da je ovo smišljeno uradio i da ono što je meni pričao, lagao je. On je meni pričao da je ne vidi kao devojku i da ne bi imao sa njom decu - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svesna da mi nismo dobri jedno po drugo i to je činjenica koje sam ja svesna. On ima emociju, ne osporavam ja to, na taj neki bolestan način. Da, pljujem. Ja sam samo rekla da je on sve ovo znao i da ne znam kako od svih veza ovde i muškaraca, svi muškarci odu kod Marijane, a žene kod Dina. Ja nisam ovde plakala ta 3-4 dana, nego samo dva puta. Kad me pogleda u krevetu u oči, u meni se to probudi. Otišla sam u garderober, bio je Mateja tu. Svesna sam da je ovo pogrešno - rekla je Viki.
Ti si ispala, moram da upotrebim ovaj izraz, jadna - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to znam. Meni je glupo i ne znam šta da navedem. Sad sam se vodila razumom - nastavila je Viki.
Meni je on rekao da je ona to namerno uradila i da je namerno otišla u garderober da plače...Kad sam ga pitala da li su plakali, on je rekao da je samo ona plakala - ubacila se Marijana.
Ona je bezveze napravila scenu što se mi branimo ovde - drala se Viki.
Ne, ja sam plakala zbog nečeg drugog - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana Zonjić se meni hvalila da je hteo Filip Car da je poljubi - ubacio se Osmakčić.
Kako možeš što je sad to rekao, a pre tri dana ti je isto to rekao - pitao je Anđelo.
Ja sam bio na razgovoru dva sata ispod trema, jer sam znao da će kalkulisati - rekao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić