AKTUELNO

Darkovi roditelji već danima na izlaze iz kuće od sramote, priča komšinica Lazića.

Čitava nacija i dalje bruji o ljubavnom trouglu čiji su akteri supružnici Ana Sević, Darko Lazić i njihov kolega Aca Lukas. Niko od aktera ove latinoameričke sapunice na srpski način i dalje ne želi da prizna da je Ana prevarila Darka sa Acom, a Branka Lazić, majka mladog folk pevača i dalje se pravi da ne zna o čemu je reč.

Pročitajte još... SLAVNA GLUMICA U SUZAMA pred ulazak u ZADRUGU progovorila o SMRTI ĆERKE: Istina je, izgubila sam moju SANJU!

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs

- Ja sad prvi put čujem od vas, ne znam o čemu se radi. Ništa ne znam, novine ne uzimam i ne čitam. Nije mi Darko ništa o tome pričao, a ja stvarno ne znam - rekla je za Pink.rs nedavno Darkova mama koja se, po svemu sudeći, u međuvremenu informisala o bračnim problemima svog sina, zbog čega se zatvorila u kuću.

Foto: Instagram

- Darkove roditelje je sramota da izađu iz kuće, doskoro su veličali sina, a sada kad ih selo ogovara nema ih. Nisam dobra s njima, jednom sam im tražila nešto da mi pomognu i oni su odbili. Svi su se uobrazili otkako je Darko počeo da peva, pre su bili normalni ljudi - započela je priču Slavica, komšinica porodice Lazić iz Brestača, i dodala:

Foto: Instagram

Svi smo mislili da je on švaler i da voli da menja ženske, a ispostavi se da je ova njegova mala opasna. Selo ko selo, svašta se priča, njegovima niko ništa ne sme da kaže u lice, ali i te kako pričaju sa strane. Znate kako kažu, svaki lonac nađe poklopac. Ako on nju vara, sigurno je da vara i ona njega. Ja sam mislila što li ga ona trpi kad samo menja ženske, ali sad vidim da i ona ima švalera. Jedino je mogla da nađe nekog mlađeg. Inače, ne viđam ih ovde, u selo slabo dolaze. Imaju oni pametnija posla - iskrena je bila Slavica, a kako će Darkovi roditelji reagovati nakon čitave ove priče, ostaje nam da saznamo.

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

#pevačica

'