AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadadrugari su imali priliku da vide klip gde Stefan Karić i Marko Osmakčić ogovaraju Lazara Čolića Zolu, zbog svađe koje je Marko imao sa njim.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lazara Čoliću Zoli.

Moram prvo da kažem da sam u pabu video da se Janjuš i Aleksandra gledaju, rekao sam da se oživljavaju stare ljubavi. Ovo što je Janjuš rekao da se ne gledaju, to za mene nije istina. Ovo što sam rekao za pab, ne sprdam se - pričao je Zola.
Mi smo tamo ušli, čim smo seli Zola, rekao da se oživljavaju stare ljubavi. Kao kad ga je Ša provalio, pa sad više ne pričaju - dodao je Mića.
Ja ako ovo ložim, ja sma najveći ološ - rekao je Zola.
Dobro je da Aleksandra nije ovde, nemoj ni da joj spominjete, jer me je sramota da pričam o ovim glupostima - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nikad nije pogledala u tom smislu. Nikad me nije pogledala - dodao je Janjuš.
Mogu ja da kažem i za Miljanu da si se kleo, pa bi ti se mama prevrnula sto puta, kad si se pomirio sa Miljanom. Ne verujem ti ni u kletvu, ni u šta što kažeš - odbrsuio je Dejan.
Je l' misliš da izmišljam? Ne interesuje me gde ona gleda, kažem šta sam video. Ako se ja igram, to ide meni na obraz. Znam za šta sam se kleo i da li sam ispunio - pričao je je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.