AKTUELNO

Posvećena je majka i zbog roditeljstva je zapostavila karijeru.

Pevačica Goga Sekulić i sportista Uroš Domanović već pola godine nisu zajedno, a podneli su i zahtev za razvod braka. Ovo je svakako težak period u životu poznate pevačice, koja ne krije da i pored svega, veruje u ljubav.

Foto: Instagram.com/sekulicgoga

- Verujem u ljubav i verovala sam u brak. Život ti nametne neke situacije i onda čovek ne zna šta da radi. Po mom mišljenju nije problem kada parovi nemaju decu, pa da ta veza na daljinu opstane, ali kada dođe dete sve se menja. Nama se dogodila situacija koja je na kraju ispala jača od nas. On je morao zbog akademije i svega da ostane u Švajcarkoj, a dete i ja smo iz opravdanih razloga morali da dođemo ovde. Ne mogu da kažem ni da je Urošu lako. On je tamo sam, Vasilij i ja smo ovde. Teško mi je da sama odgajam dete i neće mi sigurno biti lako ubuduće - rekla je ona.

Iako je sad cela briga oko deteta na njoj, Goga Sekulić je objasnila zašto nema dadilju:

- Ja jednostavno ne dozvoljavam da mi svako pipa i čuva dete. Kvalitetne žene i dadilje su zauzete, a ne želim svakome da prepustim sina. Dešava se da neke mlade devojke koje su studenti žele da budu dadilje i ako nikada pre to nisu radile. Davala sam i njima šansu, ali one ne znaju da presvuku dete, a kamoli nahrane ili smire kada plače. Kada sam to videla, odlučila sam da ću ja sa njim da provodim svaki trenutak i da dam sebe milion posto. Posvećena sam majka, ali je sada vreme da se malo posvetim i poslu.

Autor: Pink.rs

#Goga Sekulić