AKTUELNO

Pevač se odmah na početku slavlja požalio na zdravstvene probleme.

Foker Radiša Trajković Đani danas je upriličio veselje u jednom beogradskom retoranu na kom zajedno sa svojom porodicom, prijateljima i kolegama proslavlja 18. rođendan svog drugog sina Marka.

Foto: Pink.rs

Slavlje je počelo u kasnim popodnevnim časovima, a goste je ponosni pevač zajedno sa suprugom Slađanom, sinom Milošem i Markom i ćerkom Sofijom dočekao sa velikom gozbom i ''živom svirom'' i odmah otkrio da je nasledniku poklonio sat, a potom se požalio na zdravstvene probleme, tačnije - upalu zglobova.

Foto: Pink.rs

Stigao me je umor i sve. Oborila me temperatura. Giht mi je krenuo, pao sam, jedva sam ostao živ - zakukao je folker, a onda otkrio koji je savet udelio sinu nakon što je postao punoletan.

Foto: Pink.rs

- Savetovao sam mu da pije malo manje od oca i da ne vara ženu - rekao je sjajno raspoloženi Đani.

Foto: Pink.rs

Pevač večeras, po svemu sudeći, neće okusiti ni kap alkohola, budući da je tako odlučila njegova supruga Slađa, koja je rešila da ovaj put sa svojim dragim zameni uloge.

Foto: Pink.rs

- Večeras ja pijem, tata ne pije! Ja ću da igram, a tata će da peva. Imamo dosta gostiju, Đani nije dobro.... Stvarno, deca su mi dobra i skromna, a večeras će tu biti i snajka. Sinu sam savetovala da bude normalan, da bude dobar i treba da vara ženu dok je mlad, dok je slobodan i dok je momak - iznela je Slađa svoj stav.

Foto: Pink.rs

Marko je danas dobio pregršt skupocenih poklona, a slavlje će, po svemu sudeći, potrajati do kasno u noć.

Autor: B. R. / D. T.

#Radiša Trajković Đani

#pevač

#sin

'