AKTUELNO

O ovome će se pričati!

Pevačica Kristina Kija Kockar danas je na konferenciji za medije, koju je uoči nacionalnog izbora za srpskog predstavnika na Evroviziji održao Aca Lukas, jedan od učesnika, predstavljena kao njegov portparol, a na pitanje otkud to da sada ima novo zanimanje, Kija kaže:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Bila sam mnogo toga, ali mi nije problem da radim više stvari istovremeno. Ovo je isključivo PR za inostrano tržište, zato sam predstavljena kao član delegacije cele te ekipe i samim tim što sam ja izvođač, najbolje znam Acu i dobro govorim engleski jezik... Kažu da sam šarmantna, zato su me odabrali da budem deo ekipe, da ne bi dovodili nekog novog sa strane. Velika mi je čast. Zaposlena sam, ide mi staž, plaćam porez - kaže Kija, koja posle Evrovizije, ukoliko nas Lukas bude predstavljao, ne planira da mu i dalje bude PR.

Foto: Instagram printscreen

To bi bio veliki posao, jer je Aca bukiran tokom cele godine, morala bih da objavljujem svaki njegov nastup, a i još da pričam o celom njegovom životu, koji je prezanimljiv. Svi koji kažu da sam se odrekla pevanja - ne, ja nastavljam sad sa albumom, nisam završila, moraću ponovo promociju da pravim. Ovo je jedinstvena prilika da se oprobam u nečemu što mi je postalo prirodno. Aca je takav čovek da mu treba neko ko ume da se šali, da lupi i glupost, ko će da bude zanimljiviji, ne previše zvaničan.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na konferenciji je pažnju privuklo pitanje da li bi pozvala "lunatore" (fanove Lune Đogani) da glasaju za Lukasa na domaćem izboru za srpskog predstavnika na Evroviziji. Kija je objasnila da su svi pozvani da gledaju, glasaju i podrže Lukasa, a pet godina posle javne preljube u prvoj sezoni "Zadruge", Kija ne želi da se vraća u prošlost.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Ovo treba da bude neutralno, to je iza nas. I sama sam izjavila da je to davna vest, nema potrebe da se ponavljamo. Nisam Lunu srela nikad, čak sam videla i neke naslove da sam je srela u Dubaiju... To nije tačno. Nema zle krvi, što se tiče moje strane, a sigurna sam i sa njene, svi smo nastavili dalje.

Novinari su pitali Kiju i da li su istiniti natpisi da je plakala dok se Sloba Radanović, njen bivši muž, ženio Jelenom Đuričanin, kao i da li mu je čestitala na venčanju. Međutim, pevačica je ostala bez komentara.

Foto: Instagram, TV Pink Printscreen

Nemam komentar. Dalje? Sledeće pitanje? - bilo je sve što je rekla.

Posle jednog braka iza sebe, Kija ostavlja mogućnost da se ponovo uda, ali ističe da joj to nije prioritet.

Udala bih se, ali i ne moram. Probala sam, ne moram, ne patim od toga. Na početku sam želela, jer sam se navikla da budem u braku, ali sad sam se odvikla, tako da ne moram. Nije to ništa što ženu treba da definiše, ne treba da šaljemo tu poruku, ali opet treba ni da šaljemo poruku da ljudi ako stupaju u brak treba dobro da razmisle, da pre nego što stupe da shvate da to nije igra i da povrede voljenu osobu, ali i prijatelje, porodicu, sve okolo. Pametno ulazite u brak, to ću vam reći, i vrednujte ono što imate kod kuće.

Autor: P.R., D.T.

#Aca Lukas

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović