AKTUELNO

Oplela po bivšim cimerima!

U novom izdanJu emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji, voditeljski duo Stefan Milošević Panda Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku i "Pinkovu zvezdu", pevačicu Sandru Čaprić.

Foto: RED TV

Sandra je u svom gostovanju prokomentarisala odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji su se jutros sukobili i napravilI pravi karambol u Beloj kući.

Nemam komentar. Meni je ovo svaki dan bilo normalno. Navikla sam. Oni se prvo vole, pa se potuku, pa se ljube, pa se onda svađaju oko para, pa zbog hrane, pa se gađaju tiganjima, pa će sutra opet da se pomire, tako da je to normalno. To je ljubav - priča Čaprićeva, pa dodaje:
O Dalili mislim sve najlepše... Šalim se, šta treba da mislim... Žena je totalno prolupala, kad je od svog bivšeg muža naparavila dečka, šta ja dalje da komentarišem - smeje se Sandra.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/Jelena Simonović

Panda je bivšu zadrugarku upitao da li joj teško da gleda Cara u ovakvom izdanju, s obzirom da je sa njim bila u kratkoj vezi.

Pa, nije mi drago, mislim, toliko mi je teško to palo sad kad gledam, ali šta da radim... Katastrofa - zaključuje Sandra Čaprić u emisiji "Pitam za druga".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.