AKTUELNO

Sa Nemanjom Vujičićem pevačica iskreno govorila o svojoj bolesti.

I ove nedelje vas na kanalu Televizije Pink čeka uzbudljivo izdanje emisije "Premijera- Vikend specijal". Voditeljski duo koji čine Tijana Prica i Bojana Lazić ugostiće vas i sutra, 6. marta i provesti vas kroz najvažnija dešavanja iz života poznatih, dok će Nemanja Vujičić biti zadužen za iskrene ispovesti i obilazak najvažnijih lokacija u gradu.

Foto: Jelena Simonović

U okviru svoje rubrike "1800 sekundi sa Nemanjom" Nemanja Vujičić će ove nedelje razgovarati sa Nadom Obrić, pevačicom narodne muzike.

Tada sam bila rešila da ću izvršiti samoubistvo. Imala sam tri karcinoma, tri puta, na tri različita mesta, jedan s drugim veze nije imao i evo mene ovde s tobom - priznala je Nada Obrić.

Foto: Promo

Premijerna ekipa bila je na svim akutelnim dešavanjima u nedelji koja je za nama, a posebno će vam se svideti šta je kamera Televizije Pink zabeležila iza kulisa takmičenja za predstavnika Srbije na Evroviziji. Pevačica Jelena Kostov prvi put se pojavljuje na televiziji od objavljivanja radosnih vesti da je trudna.

Foto: Promo

Uživo u programu sutra će biti i Miroslav Ilić, a sa Tanjom Jovićević će ekipa "Premijera- Vikend specijala" pričati o svemu što ju je sačekalo po izlasku iz "Zadruge".

Foto: Promo

Ovo su samo neki od razloga da danas od 13:30 časova bude uz kanal televizije Pink i "Premijera- Vikend specijal"!

Video: TV Pink Printscreen

Autor: J.Đ.

#Nada Obrić

#Premijera Vikend Specijal

#emisija