AKTUELNO

Koliko su se promenili lepotani iz spotova muzičke zvezde?

Svi sigurno pamtite zgodne manekene iz legendarnih spotova balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, a evo čime se oni danas bave i kako izgledaju.

Ceca je pre nekoliko godina na svom koncertu u Australiji srela jednog od najpopularnijih frajera iz svog spota "Idi dok si mlad", a u pitanju je Đorđe Duvnjak, koji koji sada živi u Australiji.

Foto: Printscreen YouTube

On se početkom 2000. godine seli iz Beograda u Australiju, tamo zasniva porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Danas ga verovatno niko ne bi prepoznao, a i Ceca je jednom prilikom ispričala da nije uspela da se seti ko je kada ga je videla.

Foto: Printscreen YouTube

Bane Erčić (40) glumio je u spotu "Znam" i danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut. U manekenske vode ga je uveo Dejan Milićević, koji je bio zadužen za Cecine spotove.

Foto: Printscreen YouTube

On do tada nije bio poznat javnosti, a svojim izgledom i zelenim očima privukao je veliku pažnju, ali i izazvao oduševljenje lepšeg pola.

Na njegovim društvenim mrežama možemo videti fotografije na kojima se dosta promenio i postao je sed, ali mnogi komentarišu da i danas važi za velikog zavodnika.

Nikola Pavlović (38) pevač i ugostitelj, glumio je zgodnog rok gitarisu u numeri "Ljubav fatalna".Za mladićem duge kose i izvajanog tela otkidale su mnoge žene, a on danas izgleda potpuno drugačije. Nikola Pavlović više nema dugačku, već kratku i delimično sedu kosu.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: M.K.