AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Pop pevačica Emina Jahović u januaru 2008. godine udala se za poznatog turskog pevača Mustafu Sandala, kog je upoznala četiri godine ranije. Kako se pisalo, oni su godinu dana pre venčanja raskinuli, jer njen muž nije želeo da se oboje bave javnim poslom, ali su sve nesuglasice rešili.

Foto: Printscreen Instagram

Iako su sada u srećnom braku, u kom su dobili sinove Jamana i Javuza, lepa pevačica priznala je da na početku zabavljanja nije bilo sve tako idealno, te da je kod oboje bila izražena jaka ljubomora:

U periodu zabavljanja Mustafina karijera je eskalirala, a ja nisam mogla da se kontrolišem znajući koliko je poželjan svim tim lepim devojkama koje su ga doslovno proganjale. Međutim, sve se promenilo kada smo dobili Jamana. Ta vrsta bliskosti doprinela je da na onu pređašnju nesigurnost i posesivnost gledamo iz potpuno drugačije perspektive. Naši životi dobili su sasvim novi tok i nove prioritete. Ljubomora u onakvom obliku odavno ne egzistira u našem domu - bila je iskrena Emina.

Foto: Instagram

Emina sada vredno radi na svom novom albumu "Dalje", koji će uskoro ugledati svetlost dana, a sa kog smo već čuli pesme "Protiv svih" i "Limunada" koju je uradila u duetu sa Milicom Todorović. Njenom suprugu dopada se promena koju je doživela tokom rada na novim pesmama:

Mustafa mi je oduvek pružao bezrezervnu podršku iako se naši muzički ukusi razlikuju. Oduševljeno je primetio koliko sam se promenila dok sam snimala album "Dalje". Bila sam presrećna kada mi je rekao da će to biti prekretnica u mojoj karijeri - kaže pevačica.

Foto: Instagram

Autor: N.V.

#Brak

#Emina Jahović

#Ljubomora

#Mustafa Sandal

'