AKTUELNO

Pevač vodi najveću životnu bitku.

Oliveru Dragojeviću pre oko mesec dana ustanovljen je rak pluća. Od tada pevač dane provodi tako što dolazi na hemoterapiju koju za sada dobro podnosti.

Foto: YouTube screenshot

On je nedavno otkrio kako izgleda jedan njegov dan.

- Ležim, gledam televiziju, tako sada izgledaju moji dani. Dobro sam, idem dalje. Moram da guram. Videćemo da li će sve biti u redu posle ove druge ture hemoterapije. Sve je još jako neizvesno i ne zna se šta će biti - kaže pevač.

Nakon što se obratio lekarima za pomoć, podvrnut je raznim ispitivanjima, što je utvrdilo da je u pitanju tumor. Na pitanje da li se uplašio kada mu je saopštena dijagnoza, Oliver kaže:

- Dobro mi protiče hemoterapija, ne pada mi teško. Kao svi ljudi, energija mi je normalna, nisam lud da se uplašim. Bolest je bolest, svako pati na svoj način i bori se da istraje u svojim nadama da izgura dalje.

Foto: Printscreen Youtube

Dragojević vreme provodi uglavnom sa suprugom Vesnom u njihovom porodičnom domu, a problem mu zadaje to što je javnost zainteresovana za njegovo zdravstveno stanje.

Pročitajte još:RUKU POD RUKU SA SVOJIM NASLEDNICIMA: Ovako su poznate mame ispratile svoju decu u školu! (FOTO)

- Ne znam zašto javnost toliko zanima moje zdravstveno stanje. Imam neki život koji je privatan i tako želim da bude, ali to više nije privatno jer se toliko piše o mojoj bolesti. Šta će to ljudima da čitaju da sam bolestan, toliko njih ima bolesnih - rekao je pevač, a svima koji brinu za njegovo zdravlje je poručio:

Foto: Printscreen Youtube

- Svima zahvaljujem na brizi, ali ono što mi sada treba jeste mir.

Pored supruge Vesne, uz Olivera su i njegovi sinovi Dino, Damir i Davor, kao i snaje i petoro unučadi, a posećuju ga i prijatelji.

Autor: Pink.rs

#Oliver Dragojević

#pevač

'