AKTUELNO

Od ovoga sve zavisi!

Odnos koji danima intigira naciju je, nesumnjivo odnos Nikole Grujića Gruje i Mime Šarac. Gruja je u par dana iznao nekoliko informacija u kojima je prozvao svoju suprugu Ljiljanu Grijić. Naime, prvo je izjavo da ga ona čeka posle svega što je uradio. Nakon toga, je u radio emisiji "Amnezija" rekao kako je ipak kasno da joj se vrati i da to ne bi bilo korektno sa njegove strane jer je svestan koliko je ona povređenja. Međutim, čini se da sve to radi zbog revolta koji ima prema Mimi jer ga je ostavila i "ohladila" nakog brojnih pokušaja da joj se približi.

Foto: TV Pink Printscreen

Na konto svih spekulacija koje se danima provlače u Zadruzi, da li ga žena čeka, ili ipak ne, pozvali smo je lično i od nje, zatražili jedini, validni i egzaktan odgovor. Ljiljana Grujić je bila kratka i konkretna u svojoj izjavi, pa je na naše pitanje: Kako komentariše sve Grujine izjave i da li je istina da bi mu sve oprostila, odgovorila sledeće: 

Čekam ga da izađe, pa da porazgovaramo. Za sada ništa ne znam šta će biti - izjavila je Ljiljana Grujić.

Ljiljana Grujić je bila kratka i ostavila prostora da pomislimo, da će se posle tog, dugo očekivanog razgovora ipak pomiriti i preći suprugu posle svega što je uradio.

Foto: Jelena Simonović, Privatna arhiva

Autor: A. S.