AKTUELNO

Smatra da bi u narednih nekoliko godina to mogla da ostvari!

Pevačica Marina Visković vredna je bila u danima koji su za nama i svoju publiku obradovala je novim hitom pod nazivom "Piće i tablete". Ekipa emisije "Premijera" sa pevačicom je porazgivarala o poslovnom, ali i privatnom životu.

Ne mogu nikad da poredim porodicu i karijeru, jer to ne može da se vaga. Smatram da je srećan čovek koji može da radi ono što ga ispunjava - počela je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče porodice, vrlo sam porodičan tip. Naravno da bih volela da se ostvarim kao majka i kao supruga, to sad da kažem premijerno. Ne, ne ništa se ne dešava. Ali s obzirom na moje godine, na okolnosti, na neke moje situacije, mislim da bi bilo pametno da se u narednih par godina to zaokruži - rekla je Marina Visković.

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official

Više puta se u toku njene karijere dešavalo da je povezuju sa nekim momcima, ali kako ona tvrdi, to nisu bili njeni momci.

Stvarno zaboravim više sa kim me spajaju jer to nikad nije istina. Trudim se da svoj privatni život sačuvam od javnosti jer to nije ključna tema. Svi mi volimo da se zaljubimo i morala bih i ja da se uozbiljim i u narednih godinu, dve to zaokružim - rekla je Marina.

Autor: J.Đ.