AKTUELNO

Ne mogu više da ćute!

U toku je emisija "Gledanja snimaka", a voditelj Darko Tanasijević je zadrugarima najavio naredni prilog u kom su zadrugari imali priliku da vide emotivni slom Dalile Dragojević zbog Filipa Cara i njihov plan da se vrate i naprave priču kako zadrugari ne bi znali da su oni sve gledali.

Filip je prvi dobio reč.

Nije mi jasno...Ja sam celu noć kockao sa Zolom. Nisu mi jasne tu neke stvari. Vidim već drugi, treći put jedan te isti klip. Nije mi jasna Dalila. Njene reakcije, ništa mi nije jasno. Jasno mi je samo da neću biti sa njom, a ako se bude sprdala sa mnom, ja ću se tako sprdati sa njom, da će televizija zapamtiti. I jedno i drugo smo loše doprineli našim porodicama - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je potom dobila reč.

Ja se neću ponavaljati kao on. Imala sam priliku da budem u sobi i da gledam sve ovo. Nisam očekivala da će se tako ponašati kad smo otišli. Pretpostavljaš da nismo izašli i onda se nisam nadala. Mislila sam da što smo to saznali za taj poljubac. Nisam imala priliku da vidim to svojim očima. On je nju pozvao da idu napolje, pa su prišli kod zidića, pa je zagrlio i počeli su da se ljubde baš. Ispred kazina su se ljubili. Nadala sam se da neće ići u izolaciju, tešili su me. Uverila sam se onda kad sam videla da ne može da stoji na nogama, kad sam videla da pokušava da stavi cigarete u džep koji ne postoji. Mislila sam da ništa nije bilo posle tog poljupca, ali smo po pitanjima čuli da jeste. Kod njega sam ja kriva za te neke stvari - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam govorio ona je rekla boli me ku**c - ubacio se Car.
Stani! Strahovala sam i da imam strah od tih ulazaka, ali sam imala negde da neće biti. Videla sam u apartmanu sve. Imali smo svađa i svega, pa na kraju balade on bude sa njom za koju ne priča ništa, a ona pada na sva ta sr**a. Na kraju mi se pojavi taj osećaj koji me nikada nije prevario. Možemo da nagađamo šta je bilo. Ja sam rekla da ću raditi na sebi da ne dolazi do ovih situacija, da ne izigravam žrtveno jagnje, kako oni kažu...Meni moje dostojanstvo i ponos koje je ostalo u meni, ne dozvoljava da ja prelazim preko ovoga. Ne samo što su u pitanju bili ti poljupci, nego ta stavka koja se desila pre poljubaca. Meni je jako teško i surovo je. U toj sceni kojoj vidiš, nije samo to, nego ti se sve vrati od pre. Jednostavno nije više ništa ni bitno. Meni je u svakom trenutku stalo do njega, zavolela sam ga, ali svi ti postupci počinju da bude gađenje - završila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila priča i kad sam bio sa Majom, pa si posle deset dana bila sa mnom - rekao je Car.
Ti si meni obećao da mi to nećeš više uraditi. Filip je neko ko itekako zna da je kriv za sve i želi da prikaže da nije kriv. Ja smatram da se on kaje, ali je on shavtio da nema povratka. Meni više odgovara da je to ovako kako kaže, lako ću se nositi sa njim da sam ja bila njegova "neosvojiva tvrđava". Nisam u momentima bila dobra, takva sam - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da dok ste pratili žurku, bio je haos, pa si rekla da je to dokaz da nisam ja ta koja ga dovodi do ludila utorkom - rekao je Darko.
Prvo se na Zolu izdrndao, pa mu je Zola uzvratio. Posle se desilo to sa Dinom, gde se on upetljao u taj konflikt Dina i Mikija. Dino je spuštao loptu, dok je on njega grlio. Da, želeo je konflikt tada - rekla je Dalila, pa je otišla u pušionicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' sam ja želeo Dino konflikt sa tobom - pitao je Car.
Nisi, ali si bio jako drzak - rekao je Dino.
Mene bole ona stvar kakav ću ja ispasti. Kad ona mene može da povredi i nanese mi bol, ja postanem ravnoduđan. Ja znam koliko puta sam ja pokušavao da spustim lotu i da ne radim neke stavri koje joj smetaju. Ona je meni mogla da zameri to sa Marijanom. Ni sa jednom nisam imao kontakt. Bio sam hladan prema svakoj, ja sam se trudio. Znam koliko sam joj ružnih reči izgovorio, ali je**ga to je ta moja loša crta i strana. Kad ti prekipi i na zadnje sam joj rekao da znam šta će da se desi. Znao sam da će ovo sa Anom da se definiše kao greška i sve to. Kod nje izazivam i bes i gnev, a to ne želim. Družiću se sa Anom, ali ću se povući sa strane. U velikom sam bunilu. Imam osećaj da je Dalila jako loša devojka, što se tiče mene, da je karakterno loša, podla. Da sam se za nju vezao, da mi je pasala, jeste, ali kad vagam sada, u tom se**u, mi je super, a ovo drugo sve mi je katastrofa. Dovodimo se u situaciju da životno obeležimo jedno drugo. Meni je najmanji problem da smo se mi natezali do kraja, pa napolju završili, ali to nije iskreno. Ja sam joj mnogo više zamerao. Nisam uspeo da nam odnos bude savršen. Doveli su me takvi odnosi do ludila. Siguran sam da će njena porodica biti sretnija, a i moja majka će mirnije gledati - rekao je Car, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da se fokusiram na nešto drugo. Te Maje, te Dalile, te žene sa kojima ja ne znam i koje ne znaju sa mnom. Ja ne prodajem šlagere kao drugi. Mene taj nagon vuče ka ženama. Razluđujem sam sebe. Svaki put sam pogazio sebe, svoju reč i svoj karakter - rekao je Car.
Lepo je kad živiš u ubeđenju. Ti si svestan da je to to - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljam danas da pričamo, ali onda vidim koliko mene kroz razgovor lovi bes. Koliko puta ste slušali ovu priču? Ova žena me voli. Nabijem na ku**c sve i jednoga ko misli da nam je ovo potrebno i onome ko vidi emociju i ljubav, steram mu ku**c. Steram ku**c i u cedevitu i u ki*u - rekao je Car.
Fuj! Od njih si uzimao te poklone, pa ih nazivao bolesnicima - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi koji me podržavaju u nečemu lošem, oni su mi potajni neprijatelji. Kad me neko potapše i kaže da ja nju volim i ona mene. Pa ja sam Zolu pre neki dan napu**o Zolu i Marka što su mi rekli na surovo - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić