AKTUELNO

Razvezala jezik!

Ovog nedeljnog popodneva u studiju televizije Pink, kod Bojane Lazić i Tijane Price u ''Premijera Vikend Specijalu'' gost je pevačica Goga Sekulič.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pevačica je nedavno prošla kroz turbulentan period budući da se razvela od oca njenog sina Vasilija, Uroša Domanovića.

Skoro mi je neka žena rekla ''Molim vas Gogo nemoj nikad da se šminkate''. Izdala sam ''Anamnezu'', odmah sam znala da će biti hit, rekla sam kupujem, ne sumnjam u Marinin tekst. Ali desilo se nešto čudno, jer je Jutjub dva puta izbrisao pesmu, a onda su fanovi krenuli da se šale kako se dugo nije pojavio takav hit - priča Goga.
Moram da imam dobar tim, od stajlinga pa do saradnika u muzici, jer mi zavisimo od tih pesama. Sledeća pred leto izlazi ludilo od Atelje traga, to će da bude bombastično - dodaje Goga.
Melodija je postojala pre, ali tekst je rađen za mene. Uvek je bolji dobar razvod nego loš brak, ne bih htela da pravim famu oko toga, kao što neki koriste, lažno se razvode, pa se mire. Mi smo ostali u odličnim odnosima, samo me zamolio da mu ne pišu novinari, da mu ne šalju poruke, jer dečko zaista to ne voli, ne želi da se eskponira i ja to zausta poštujem - rekla je Sekulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkriva da li je razvod doživela kao poraz.

Ja možda nisam ni svesna, deca su tu ona su najbitnija. Ja sam tu ulogu shvatila ozbiljno, i prijatelji me zezaju ''Goga prava keva''. Jednostavno nismo svi isti, ne treba biti žena sa muškim mozgom, bolje prolaze one koje samo trepću - kaže pevačica.

Priznala je i da li ona i njen bivši suprug imaju nove ljubavi.

Da ja znam on nije našao novu, a mene sad niko trenutno ne zanima, a nemam ti ni vremena. Prodala sam kola za jednu pesmu, kako bih uradila spot i sve, pesma je bila jako skupa, a ja ne volim da ostajem dužna i uvek ulažem u svoju kariejru - priča Goga.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.