AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, kao što smo navikli od nje!

Nedavno je nakon dvogodišnje pauze održana tradicionalna dodela nagrada SEMUS-a najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima u Srbiji, u svečanoj sali Kombank dvorane u centru Beograda.

Jedna od najistaknutijih estradnih umetnica Srbije, pevačica Maja Nikolić, dobila je nagradu za muzički doprinos i tom prilikom za Pink.rs otkrila koliko je ponosna što se našla na ovoj dodeli rame uz rame sa najistaknutijim umetnicima naše zemlje.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Ovom prilikom Maja je razvezala jezik za naš portal, pa kao vrsni bivši rijaliti igrač, oplela po svim aktuelnostima iz nikad turbulentnije ''Zadruge 5''.

Pratim, ali pratim ljude koji me zanimaju. Sve što je skandalozno, golotinja, tuče, to mi nije interesantno. Volim da slušam Đedovića i Sandru, mada oni igraju igru, pa sad moram da provalim šta je istina, pošto mnogo optužuju i krive Dejana, a bili su mu prijatelji. Moram da vidim da li je kriv Dejan ili njih dvoje koji su se urotili protiv njega. Trenutno pratim to - počela je Maja Nikolić.

Osvrnula se i na vezu Dejana Dragojevića sa Aleksandrom Nikolić Aleks.

Da, mislim da to ne može da se isfolira, da mu nije lepo ne bi bio sa njom sve vreme - smatra Nikolićeva.

Foto: Pink.rs

Devedeset posto njih unutra sve radi zbog rijalitija i kadra, zato ja nisam mnogo za te ''no name'' osobe koje prvi put vidimo pred kamerama, zato što su zarad kadra i minuta slave spremni na sve. Oprobala bih se ponovo, samo ako bi ponovo bio VIP rijaliti, kao što je u Farmi bilo 10-15 poznatih zvezda, učestvovlala sam i imalo je smisla učestvovati u takvom projektu. Ana Nikolić, Cakana, pobedio je Topalko, ja sam zauzela 4. mesto, ali to se ništa ne računa osim prvog mesta - priča Maja Nikolić.

Za kraj je udarila na jednu od najintrigantnijih zadrugarki ikada, Dalilu Dragojević.

Dalila posle svega što je uradila nikada ne može da bude žrtva, zaslužila je sve što joj se dešava u rijalitiju. Narod to ne voli, to nedelo ne može da se prihvati - zaključila je Maja Nikolić za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.