AKTUELNO

Ovim intervjuom napravila je pravu pometnju na medijskom nebu Srbije, što se i dan danas prepričava.

Tragično nastradala dens zvezda devedesetih i s početka dvehiljaditih Ksenija Pajčin neprestano puni medijski prostor i 12 godina nakon smrti.

Podsetimo nju je u martu 2010. godine usmrtio njen tadašnji dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, koji je nakon pevačice u stanu na Voždovcu usmrtio i sebe.

Već na početku njihove romanse se spekulisalo da mladi Crnogorac ima veliki problem sa ljubomornim ispadima, zbog čega je Kseniju uhodio na nastupima, jer nije mogao da se nosi sa njenom lepotom i time što muškarci prosto uzdišu za njom.

Foto: Promo

Ksenijin besprekorni izgled i jasan stav žario je i palio gde god se ona pojavila, pa se tako njeni nastupi, spotovi i gostovanja u emisijama prepričavaju dan danas. Mnogi su je smatrali našom najkompletnijom zvezdom, jer je pored vanvremenskog izgleda i energije, mogla jasno da govori na svaku temu ne libeći se da kaže svoj stav javno.

Sada smo došli do Ksenijinog intrigantnog intervjua, gde je otvoreno govorila o muškarcima i svojoj ranjivosti, a za početak je otkrila na šta je potrošila svoj prvi honorar.

Prvi novac koji sam zaradila, potrošila sam na garderobu. Nekad sam bila opterećena garderobom, što nisam danas, uopšte me to ne zanima. Potpuno mi je to sve smešno, valjda sam živela u 1991. kada je sve to bilo 'WOW', sve to mi je baš smešno i ne nalazim se u toj priči. Ali nekako jadna guram pošto meni je sve to u suštini bljak - pričala je Ksenija.

Ovom prilikom otkrila je i ko je bio njena prva velika ljubav:

Moja prva ljubav je bio Zvezdan, to je sigurna stvar. Zvezdan je moj prvi dečko, toliko - istakla je Pajčinova kratko i jasno.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Priznala je i kakva je kada se zaljubi, što je mnogo tada šokiralo.

Dosta sam strastvena, nisam romantična, nisam posesivna ni ljubomorna.

Otkrila je i gde je doživela najromantičniji trenutak sa emotivnim partnerom, pa priznala da li je sklona manipulaciji u emotivnim vezama.

Na kokosu, stajali smo na palmi to je bilo jako romantično. Obično usmerim momke gde treba da me vode, dovoljan je pogled. Nisam manipulator, možda samo ako neko dozvoli. Ne treba mnogo da pričam, ako me voli shvatiće šta da radi - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sama isticala, nikada je nijedan muškarac nije ostavio, a tada je priznala zbog čega su kod nje dobijali ''šut kartu''.

Inicijator mog raskida ne postoji, za 33 godine me nikada niko nije ostavio. Ako nađete takvog, javite mi. Ostavim ga pod izgovorom da je seljačina, majmunčina i da ne mogu više da ga podnesem. Šalu na stranu, više od 12 godina sam u ovom poslu, i uvek je bilo momaka koji se bore za nešto, a ni oni ne znaju za šta. Smetalo im je to što sam samo svoja, to najviše smeta bilo kom muškarcu, ali i svakoj osobi generalno. Ja inače jako patim i inače sam užasno emotivan lik. Sve me rastuži, lupanje srca, užasno sam emotivna - pričala je Ksenija.

- Da li se često svetiš?

Osvetim se tamo gde treba, sa glupačama, da. Moram glupačama da pokažem, ne da je dečko glup, muškarci su inače glupanderi, niža rasa. Ja ne volim seljančure koje se pale na tu foru da su one bitne, a onda se vrati Ksenija - zaključila je Ksenija tada u jednoj emisiji.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M. Mijatović

#Ksenija Pajčin