AKTUELNO

Pevačica je za Pink.rs otkrila kako gleda na to što će njena najstarija ćerka ući u rijaliti.

Budući učesnici rijalitija "Zadruga" od juče su u karantinu. Jedna od učesnica jeste i Luna Đogani koju su u karantin ispratili mama Anabela i očuh Andrej Atijas, ali i njen kućni ljubimac.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Pink.rs

Luna nije skidala osmeh sa lica, a Anabela je u razgovoru za Pink.rs otkrila o čemu je razgovarala sa ćerkom.

Rekla sam joj da uđe, da se igra, da se zeza. Ona ima 21 godinu i ovo je super iskustvo i treba da izvuče najbolje iz ove priče - rekla je pevačica i dodala.
U početku nisam bila za ovo. Rekla sam joj "Tebi ovo ne treba", a ona je mi je onda rekla da sam ja bila dva puta i zašto ona ne bi probala to isto... Meni ovo zvuči interesantno, smatram da je pravi izazov za sve, pa i za Lunu. Drago mi je da je ona deo ovakvog projekta.

Ipak, Anabela smatra da je njena ćerka dovoljno odrasla i da joj nije davala nikakve posebne savete.

Ja Lunu jako dobro poznajem, znam šta ona nikada ne bi uradila i nisam joj davala neke posebne savete. Rekla sam joj "Lunči, budi ono što jesi i nema problema" - iskrena je bila Anabela.

Foto: Andrej Nihil

Kako je i samoj Anabeli desila ljubav u jednom rijaltiju, njoj ne bi smetalo da pronađe dečka u "Zadruzi".

Moja ćerka ima 21 godinu, a ja sam u to vreme imala nju. Ona mene najnormalnije upoznaje sa dečkom van rijalitija, pa zašto ne bi imala dečka i pred kamerama. U tom slučaju bi značilo da je folirant. Zašto bi varala i krila svoje emocije - istakla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Luna nije svađalica, ali ume da se brani. Sigurno neće da dozvoli da je diraju. Mada ona ima konjske živce i pokušava da izignoriše sve. Najglasniji su najnesretniji ljudi. I ona i ja razumemo da je neko nesrećan i da je loše, da mu treba ljubavi, pomoć, podrška i glupo ti je nekako da se prepireš i ulaziš u koflikt sa nekim ko nije dobro, a ne mora da znači da je lud, nego u tom trenutku mu je loš period. Sigurna sam da će pokušavati da izbegne konflikte. Ali možda čoveku nekad i treba da se isprazni - rekla je Anabela.

Pročitajte još: PREPOLOVILA SE! Ana Nikolić objavila prvi selfi nakon porođaja! (FOTO)

Kako će se Luna Đogani snaću u rijalitiju "Zadruga", kao i ostali takmičari, imaćete priliku da gledate večeras na Televiziji Pink od 21 sat.

Autor: J. V.

#Anabela Atijas

#Intervju

#Luna Đogani

#pevačica

'