AKTUELNO

Bilo je pakleno!

Subota je uvek rezervisana za emisiju "Pitanja novinara", gde se uvek postavljaju škakljiva pitanja na koje zadrugari odgovaraju. No, nedelja koja je na izmaku, bila je dosta drugačija, a sinoć je bilo prilično turbulentno na imanju u Šimanovcima. Naime, desilo se i vandredno ubacivanje koje je usledilo odmah na početku emisije. Uzdramala je tlo kada je ušla,ko drugi, nego nama svima jako dobro poznata Mina Vrbaški.

Spremala sam se psihički. Mi smo imali i ljubav i rat i mjržnju. Ja mislim da je naša ljubav bila bolesna, ali da smo se toliko voleli, da je svako mogao da gleda i uvidi to. Žao mi je što nismo ostali prijatelji, a ne idem ka tome da se mirim sa njim...Ženi nije dobro kod kuće. Dovoljna je rečenica: "Nije tebe majka rodila, da te Milica bije". Krivo mi je što zadrugari nemaju realniju sliku. Ponela sam mu garderobu koju su mi rekli da mu dam - rekla je Mina.
Ne, mi smo baš razgovarali i ona je više za prijateljstvo. On i dalje ima u sebi da neće da pređe preko neke stvari, a ja ću da mu budem prijatelj. Imali smo ljude sa strane, njegova podrška, koja nas je gušila, ali mogu da kažem da su uvideli kolika je bila ljubav. Ona ga uvlači u te sukobe i kazne. Ja sam pričala loše i u Zadruzi sam isto tako pričala loše, ali mi ćemo biti prve nedelje u izolaciji. Pitaću Milicu kako može da priča da sam ja imala odnose sa svakim muškarcem. Ulazim da kažem ono što imam i da raščistimo ono što imamo. Obećala sam njegovoj majci i svima. Ne prihvataju Milicu. Pola njegove podrške se ugasilo, jer ne mogu da shvate na šta je on spao. Nekako, konstantno spominjanje mog punog imena i prezimena, kako ovo, kako ono, a ona je prvu noć legla sa njim u krevet. Ona je pred Novu godinu rekla da jedva ćeka da ja uđe i da pijemo kafu, pa vidi, grebaće na kapiju. Ja znam kako na nju narod gleda, došla sam da stavim ljude tamo gde im je mesto. Neću da dozvolim da neko stavlja moje ime u ta gubava usta - rekla je Mina.

Sa obzirom da je Milica Veselinović neprestano pominjala Minu u odnosu sa Mensurom Ajdrapašićem, kada ju je ugledala na vratima, nije joj bilo dobro. Mina je ušla uz svoju prvu pesmu "Kamasutra", a Mensuru se faca već zacrvenela kad je čuo pesmu. Minu su na stepeništu dočekali Miki Đuričić, Marko Đedović, Sandra Rešić i Matora. Milica je počela da se smeši, a Car je prebledeo.

Nakon Mininog ulaska, Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić su ušli u raspravu. Naime, Milica je nepoverljiva prema Mensuru jer smatra da će on da se vrati Mini:

Ja ti kažem istinu u oči, ti kažeš da te podbadam...Činjenicama bih te razvalio, ali neću, ne intresuje me. Ja vrlo dobro znam šta ti voliš, a šta ne. Ove ljude kopaš sa istinom. Mene je poremetilo to što su mi porodicu poremetili. Nemoj molim te. Činjenice i istina ih najviše boli, pa se izgube ljudi. Zato sam ja tebi milion puta rekao, reći ćeš mi svašta i šta sad? Pokušavaš da omalovažiš moju ličnost. Ja sam uz tebe i stao sam iza tebe svaki put. Razmisli malo bolje. Boli me to što ti to ne umeš da ceniš, a ovi ljudi znaju da je tako kako pričam. Postao sam svesniji - rekao je Mensur.
Baš sa mnom si postao svesniji - ironična je bila Milica.
Ne, radio sam napolju na tome. Ne mogu da dozvolim da neko gazi po meni, zašto da dam da me neko ne poštuje. Imam napolju ljude sa kojima radim i napređujem sebe. Mora postojati samopoštovanje i poštovanje, glavna i najbitnija stvar. Na šta liči da ti meni opališ šaku? Znaš ti kako sam ja nju (Minu) branio u sezoni 3, a šta sve ima iza sebe? Njena prošlost je turbulentnija i mnogo teža za čuti. Znaš li ti šta sam izgovarao ja sve, ne bi ni poverovala, neću da ulazim u takve stvari. Ako se ti ovako postavljaš prema meni, ja treba da se zapitam: "Da li je moguće da pored svega, ti to radiš?". Pa, nemam ja 17. Ne, ja imam 25, ali zrelije razmišljam. Odrastao sam sa mnogo starijim ljudima, a ponavljam ti da bi ti došlo do glave - rekao je Mensur.
Ona ti je pravila haos i katastrofu, ljubomorne scene, a ti si nju branio. Minu - rekla je Milica
Ne zaboravlja se Milice, nemoj da mi otežavaš sada. Niko te ni na šta ne sili i tera. Šta ti fali Boga ti? Sad ti je dosadno ili? Hoćeš da prolaziš sa ovima sa šlajmaricom u lice. Ne znaš koliko ovde možeš sebi da stvariš problema - rekao je Mensur.

Nakon što se uselila u Belu kuću, Mina Vrbaški je prošetala po imanju, pa porazgovarala sa Sandrom Rešić o svemu i rekla joj da planira da dokaže da je Mensur i dalje voli:

Znam ja kako ću. Ta mala slinava, vređa njegovu mamu, pokazuje s*se kad njega nema. Mene je njegova majka molila da ga sklonim od nje. Ispašću prijatelj i staću na njegovu stranu. Danas je rekao da sam ja zlato za nju. Mene je sramota što sam bila sa nekim ljudima ovde i što sam ga osramotila, a isto tako me je sramota što je on sa njom. Ja znam da me on i dalje voli, ja ću da pokažem to. Ja imam nekog i super mi je, ali zadala sam sebi misiju... - rekla je Mina.

Nakon što se, Mininim ulaskom uzdrmala veza Milice i Mesura, nastavili su svoj sukob u dvorištu:

Jao brate, ti ćeš sama sebe da ponižavaš i spuštaš u očima drugih ljudi...Kakav si ti mrgud - rekao je Mensur.
Ajde idem u kuću, a ti sa mnom ako smeš - rekla je Milica.
Ti si džukela, a nabićeš mi pritisak. Ja da hoću, anpravio bih ti kašu od mozga ovde. Ti mene koristiš protiv sebe - rekao je Mensur.

Kada je emisija "Pitanja novinara" počela. Voditeljka Dušica Jakovljević dala je predstavniku portala Pink.rs, voditelju i novinaru Darku Tanasijeviću, koji je prvo pitanje postavio Mensuru Ajdarpašiću:

Koliko te je poljuljao i poremetio Minin ulazak - pitao je Darko.
Nije me poremetio njen ulazak, nego ono što će se dešavati na dalje. Znam da ću morati da se kidam i dokazujem Milici, a njoj nije lako da objasniš neke stvari. Ona će mi stvarati te neke frke. Ja sam i njoj rekao da nije došla zbog mene, nego zbog sebe. Što se toga tiče, to je završeno i rešeno odavno. Što se tiče mojih emocija prema njoj, one ne postoje. Nešto se novo desilo, nešto o čemu će se pričati. Znaš šta će uslediti, pa je malo turbulentan neki osećaj, ali me nije poljuljalo ni poremetilo. Što se tiče te neke moje emocije, nisam se susretao sa njom od rastanka do Nove godine, pa me je samo vratilo na to što smo preživljavali zajedno. Voleo sam je jako, stavrno dosta, ali nisam najviše. Vidim da se neke strane ne bore i ne vezuju za te neke ljubavi, a pričaju o toj nekoj velikoj ljubavi. Dosta toga, naš boravak nakon rijalitija, naši neki trenuci, mogu ti reći, lepi trenuci. Kakva god da je ona i šta god da je ona, pamtim te neke lepe trenutke sa njom, stvarno sam je voleo dosta. Ja volim Milicu, ali me podseća na taj neki period, zato što je bilo jako teško i mučno da bi se došlo do nečega. Jedno za drugo nismo bili, da se razumemo. Bila mi je tu napolju, da mi se nađe. Bila je borba, a i vi znate kolike sam muke video zbog svega toga. Rizikovao sam sve zbog toga - rekao je Mensur.

Darko Tanasijević je reč dao i Mini Vrbaški, koja je stala, rame uz rame pored Mensura:

Njegova mama mi je rekla da kažem da je Ardi rekao da prestane da ga sramoti, da nije ga ona rodila da ga tuče jedna Milica. Druga majka je loše zbog tebe, Miličina majka ju je tužila. Lolu. Rekli su mi da ti kupim šta treba, to je od njih. Tražiću da se puste prepiske, nema potrebe da lažem. Naš odno je bio kakav je bio. Žao mi ga je. Toliko smo dugo bili zajedno, prošli apsolutno sve. Da on dozvoli da me jedna devojka od 17 godina tako ponižava i vređa. Pogledaj me u oči. Znam koliko ti je teško sada - govorila je Mina, a Mensur ju je jedva pogledao u oči. Ja se svakodnevno čujem sa tvojom mamom i Lolom. Telefon je kod moje mame. Neka pošalje sve. Majka tvoja mi je rekla da ti kažem Ardi, jer ga verovatno tako zove. Svi te mole da se skloniš. Videćeš sve kad izađeš, skoro sve tvoje grupe su na mojoj strani. Razočarani su. Lola je jako loše. Kofica i svi su mi rekli da se kloniš. Više para nemaš, ova devojka te je uvalila u sve... - rekla je Mina.
Mina, ja tebe dobro poznajem, znaš to dobro, kod mene ti to nažalost ne prolazi. Hvala ti na tome. Verujem da imaš dobru nameru, hvala na svemu ako si nešto učinila dobro za mene - zahvalio se Ajdarpašić.
Mina, ja tebe dobro poznajem, znaš to dobro, kod mene ti to nažalost ne prolazi. Hvala ti na tome. Verujem da imaš dobru nameru, hvala na svemu ako si nešto učinila dobro za mene - zahvalio se Ajdarpašić.
Što se tiče nekih stvari, ja brata nikad nisam obrukao. Ja brukam sebe, njega, nas, kad dozvolim da mi neko izgovori nešto kao ona devojka (Viki) sinoć. To je ono što je bruka. Time ga brukam. A ovime što sam u vezi sa Milicom... Imao je i on (Ardijan) nekih veza... Ja neću da gazim po Milici kao da mi je neprijatelj, jeste mi teško - govorio je Mensur.
Milica, prvo, ja sam milion puta rekla da ne mogu neke stvari da joj zamerim. Prva je ta koja me je spomenula, dobila me je, pa ćemo da vidimo ko će prvi napolje. Ona ima prva problem, nemoćna je, isfrustrirana je. Ne bih volela da Mensur uporedi tu ljubav sa njenom, jer je neuporedivo. On nju kao nju voli, ali je ona izgubljena i ne zna šta je ljubav. Pa dobro, Golub je svašta ispričao, ali tamo sve advokat radi šta treba. Kad neko na dnevnom nivou jede iz svog nosa...Čekaj, je l' sam ja tebe varala ovde sa nekim? Kaže da sam ja ispred tvojih očiju bila sa nekim ispred tvojih očiju? Ne može devojka koja se ne kupa posle odnosa ili tako nešto, što u životu nisam srela. Ja sam bila bezobrazna i pravila sam gluposti, ali nisam toliko kao ona - rekla je Mina.

Darko je pitanje postavio Milici Veselinović:

Koliko je tebe poljuljao Minin ulazak - pitao je Darko.
Nije me poljuljao. Ja sam sa Mensurom pričala, nije me apsolutno poljuljao, jer mi je ona nije ništa u životu. Predlog nije bio da se preselimo, bilo je sarkastično. Mina meni nije niko u životu - rekla je Milica.
Što imaš potrebu da izgovaraš svakodnevno moje ime i prezime? Pa kad krene to čibe, čibe, kao da je ker? Pogledaj me. Čemu potreba da me uzimaš u usta - pitala je Mina.
Ne smatram da mene može bilo ko da ponizi - rekla je Milica.
Ja mogu da budem i ovakva i onakva, ali sam ja za gospođa za nju. Ona na ulasku kaže da će da pokaže da nisu Mina Vrbaški, a legla sa njim drugi dan. Alo! - rekla je Mina.

Nekon susreta oči u oči koji se desio između Mensura i Mine, Milica je za vreme reklama, besna kao ris zamerila sve Mensuru:

Budi dosledna, nemoj sad nešto - rekao je Mensur.
Ti si rekao da ona može da te pogodi nekim stvarima - odgovorila je Milica.
Pa ovo za porodicu što je rekla. Ja neću da je pljujem - pričao je Ajdarpašić.
Meni je teško to što ti je rekla za majku. Pa nemoj da je pljuješ, liži je. Izgleda da pored nje osporavaš moju ljubav, kako te ona nije ponižavala, a ja nisam - dodala je Veselinovićeva.

Nakon što je Mina iznela Menusru da njegova majka ne podržava vezu njega i Milice, Milica je pokušala da ga ubedi u suprotno:

Ne znam kako je sad odjednom bolja od mene i da na mene gledaju gore nego na nju. A mnogo vam je gora veza bila. Mnogo si više para izgubio zbog nje nego mene. Tvoj brat se srami... Nema razloga, valjda si video koliko te volim. Ako ti ne kažeš, ja neću - rekla je Milica.
Ja sam to rekao, ja nisam rekao da me ne voliš... Ja sam rekao da me voliš, naša ljubav je evidentna. Šta treba, da se tučem sa devojkom zbog toga što je rekla? - pravdao se Mensur.
Jao, tvoja opravdanja. Nemoj, Mensure... Nemoguće je da budu u kontaktu sa njom, nakon što si mi ispričao sve... - nastavila je ona.

Darko Tanasijević je sledeće pitanje postavio Dalili Dragojević i Filipu Caru:

U kakvom ste vas dvoje odnosu? - pitao je Darko.
Šta da kažem, ne znam šta bih zbrljao. Kad ja ne znam šta da kažem, znaš koliko je sati. Imam te neke probleme sam sa sobom, nisam normalan. Smetaju mi sitnice, kao dete sam nepoverljiv. Bojim se svega. Bojim se odnosa sa ženama koje upoznajem u rijalitiju, neka ludila me ulove za stvari koje možda ne bi trebalo... Kad bih se prepustio, kao napolju kad upoznaš neku devojku... Bojim se šta bi bilo kad izađemo, kako reaguje moja porodica, prijatelji, njeni... Strah me svega, ne verujem ni u šta, ali... Uvek te tri tačkica. Vuče me to ka njoj. Izdržao sam dve nedelje, opet sam poklekao. A ni ona nije neki golman što se toga tiče. Imam lošu sliku o njoj, koju potenciram i guram ka tome. Onda ona uspe da me demantuje, vidim da me voli, da je emotivna kad sam ja u pitanju, u momentima vidim i neke dobre stvari. Pomislim da grešim da je loša osoba. Kad zastanem, zapitam se da li je dobra, loša... Ali kako bilo, uvek se vratim u taj odnos. Trebalo bi da se prepustim i verujem u tu ljubav. Ne mogu da se prepustim i imam poverenje u nekoga, jer se ne upoznajem na pravom mestu. Urežu mi se loše stvari u glavu i imam taj strah. Ja znam svoje reakcije, ja ne bih mogao da izdržim ono što je ona, da sam ja doživeo izdaju, da je obrnuto. Ne bi bilo dobro ni po koga... Ja sam takav. Onda se ja bojim, gledam da bežim, rađe ću da se svađam, neke ružne reči da pričam. Stvorim takvu teoriju i sluku... Utiču i drugi. Tu sam dve godine. Nisam bio u odnosima ovde sa devojkama u koje sam imao poverenja. Uvek su se vukli neki repovi, uvek je neko bio sa nekim i to me muči. Znaš koja mi je veš mašina u glavi... - pričao je Car.

U nastavku emisije "Pitanja novinara", novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević porazgovarao je sa Aleksandrom Nikolić i Dejanom Dragojevićem.

Svako ima pravo da komentariše šta hoće, mogu da sumnjaju. Ja sam napravio sebi tu vrstu tereta, šta bi drugo uradili nego da prebacuju. Sam sam napravio grešku. To nije istina. Ceo taj dan sam bio nervozan, nakupio mi se bes od svega. Kao i sinoć, rezultat nominacija je rekao šta misle o meni. Negativna energija je ovde, osetim ko mi šta misli. Pokušavam to da rešim u kratkom postupku. Što bih ćutao na kvarne postupke? Reagujem na sve, komentarišem sve. Ako im je lakše da poremete odnos sa Aleks tako što će da pominju Dalilu, neka to rade - odgovorio je Dejan.
Normalno da ću se osećati loše kad tako pričaju. Ja nisam primetila da je gledao Dalilu, to je videla MC Aleks. Nije mi prijatno i lagodno. Dejan je osoba koju sam zavolela. Loše se osećam poslednjih dana. Kažem ja njemu šta mislim, nekad preskočim, ali razgovarali smo, rešiće se to - govorila je Aleks.

Nakon što su seli na dofu, Aleks je izrazila želju za detetom.

Nećeš bebu da mi daš. Hoću sad. Njoj treba 9 meseci da se oforme, što znači da mi treba sad da krenemo da radimo na tome, da bih ja imala bebu kad izađem - rekla je Aleks.

Filip Car je pokazao da je luka sa Dalilom mirna, i da ga nije poremetio Minin ulazak. Mazio se i grlio sa Daliom i time, pokazao da koliko mu je stalo.

Rano jutros Ana Jovanović je napravila dramu u dvorištu, kada je pokušala da pobegne iz "Zadruge". Njeni cimeri su je tešili i pokušali da spreče u ovoj nameri.

Ne mogu više da budem ovde - plakala je Ana.
Šta ti je problem? Sve je problem. Šta izašlo je nešto o tebi... Svako ko te bude video na ulici hoće da se slika sa tobom. Rešićeš problem sa bivšim kad izađeš... - pitao je Zola.

Nakon nervnog sloma koji je Ana doživela, Sandra Rešić je pokušala da je smiri i "dovede u red".

Ostanite uz kanal Televizije Pink i portal Pink.rs jer su pred nama vrlo uzbudljivi dani!

Autor: A. S.