AKTUELNO

Ovo morate da vidite!

Od 5. septembra 2021., kada je počela peta sezona "Zadruge", sve kroz šta prolaze zadrugari milioni gledalaca svakodnevno, bez daha, prate zajedno sa voditeljima Dušicom Jakovljević, Darkom Tanasijevićem, Milanom Miloševićem, Ivanom Šopić i Draganom Marinkovićem Macom, čiji privatni životi takođe intrigiraju javnost.

Foto: Jelena Simonović

Mnogi su se pitali kako su voditelji "Zadruge" izgledali u najranijem detinjstvu, kada nisu ni slutili da će svakodnevno biti u domovima miliona gledalaca Pinka širom regiona, a Pink.rs vam donosi njihove privatne fotografije iz porodičnih albuma!

Dušica Jakovljević

Voditeljka i danas se na medijskoj sceni izdvaja po svom prepoznatljivom stilu i harizmi, a sudeći po njenim starim fotografijama, takva je bila odmalena - svojevremeno je ove fotografije podelila sa pratiocima na Instagramu, koji su komentarisali njen osmeh, stil i harizmu.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Darko Tanasijević

Uspomene iz osnovne škole voditelj jednom prilikom podelio je sa pratiocima na Instagramu, koji koji nisu mogli da uporede malog Darka, sa onim kog danas gledaju na malim ekranima. Darko je odmalena pokazivao sklonost ka glumi, pevanju, ali i voditeljstvu, koje je danas njegov životni poziv.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Milan Milošević

Kada je privatni život voditelja u pitanju, publiku je svojevremenom kupio iskrenom ispovesti o svom detinjstvu i životu, a posebnu pažnju privukle su njegove stare fotke, iz najranijeg detinjstva. Stare uspomene uvek mu vrate osmeh na lice, a korisnici društvenih mreža su takođe saglasni da dečak sa fotografija danas nema mnogo sličnosti sa danas voditeljem "Zadruge".

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić

Voditeljka je, otkad je u javnom životu, jednom napravila drastičnu vizuelnu promenu - kada je plavu kosu prefarbala u crno, međutim brzo se vratila na staro. Ipak, mnogi su se pitali kako je izgledala kada je bila mala, a Pink.rs došao je u posed do sada neobjavljenih privatnih fotografija Šopićeve, koju bi na starim slikama malo ko prepoznao.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Dragan Marinković Maca

Glumac i voditelj često priča o svom odrastanju i roditeljima, kojima je svojevremeno uz staru, zajedničku fotografiju posvetio dirljiv opis na svom nalogu na Instagramu, gde je pobrao mnoštvo pozitivnih komentara. Ovako je tada izgledao:

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs

#Darko Tanasijević

#Dragan Marinković Maca

#Dušica Jakovljević

#Ivana Šopić

#Milan Milošević

#Zadruga