AKTUELNO

Glumica ne krije da je zaljubljena, pa je otvoreno pričala o svemu.

Glumica Lidija Vukićević otkrila je u emisiji "Mazagin In" kod Sanje Marinković mnoge detalje iz svog privatnog života, svoje stavove o ljubavi i muškarcima uopšte.

- Neosoporno je da vas privuče fizički izgled, shodno ukusu. ALi to te samoprivuče i upoznate se. Sve drugo je bitnije od togfizičkog izgleda kasnije. Ja sam na primer bila u situaciji da sam upoznala prelepog momka i da se već sledećeg trenutka razočaram i kažem "jao, jedva čekam da odem kući". Zato što muškarac ne treba da bude samo lep. On treba da bude šarmantan, dominantan, preduzimljiv, tačan, određen, da voli svoju ženu i tako dalje. Ne sme da se da da ga žena polomi, pošto žene hoće malo da vide da li je on slab. Mora da se održava tenzija toplo-hladno. To mora da bude u vezi, jer niko neće niti brata, niti sestru - rekla je Lidija

Osim toga, ona je priznala i da je zaljubljena i da se najlepše oseća kada je u tom stanju.

Foto: YouTube screenshot

- Ja bih, u stvari, uvek da sam zaljubljena. I zaljubljena sam. Meni je to najlepše osećanje. Mogu da preorem celu zemlju, mogu sve da uradim, ništa mi nije teško, svi su milepi, svi su mi divni, uvek se smejem. Meni je ljubav nešto što ni sa čim ne može da se poredi.

Kao jedna od najatraktivnijih dama na našoj estradi, bez obzira na svoje godine, ona je navikla na komplimente.

- Sve komplimente sam dobila u životu. Imaš lepu kosu, zube, lepa si, pametna. Da budem sociolog, rekli su mi da umem da slušam, to su mi drugarice rekle, eto to mi je najdraži kompliment - rekla je Lidija i dodala da joj je drago kada dobije kompliment na račun izgleda njenih sinova, ali da joj je najvažnije to što su dobri ljudi.

V. T.

#Lidija Vukićević

#Magazin In

#glumica

'