AKTUELNO

Nije želela mnogo da priča o tome budući da je rana trudnoća.

Pevačica Dušica Grabović umešana je navodno u slučaj organizovane prostitucije zajedno sa Duškom Banjcem, preneo je S. Telegraf. Otkako se pročulo za veliku akciju policije u kojoj je uhapšeno 29 osoba u Beogradu koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom, ne prestaju da isplivavaju novi detalji i imena.

Sada su isplivale nove informacije, a to je da je Dušica navodno trudna i da nosi blizance.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica se nedavno vratila iz Amerike gde živi njen dečko, s kojim je u vezi jedno izvesno vreme i s kojim je mesecima pokušavala da zatrudni. Iako ju je prvobitni neuspeh obeshrabrivao, nedavno saznanje da je trudna, i to da nosi blizance, oduševilo ju je i učinilo najsrećnijom ženom na svetu - ispričao je izvor blizak Grabovićevoj.
Kada je na ultrazvuku ugledala dve tačkice, nije mogla da dođe sebi od sreće, ali je to nije toliko začudilo budući da u široj porodici ima više blizanaca. Svi su se obradovali kada su čuli radosne vesti, koje je za sada podelila samo sa najužim članovima svoje familije i najbližim prijateljima.

Pevačica je potvrdila trudnoću, ali je istakla da je rano za dalje priče na ovu temu.

Kako vi znate da sam ja trudna? Ja stvarno sada ne bih pričala na tu temu, još je rano. Istina je da smo na tome radili i da smo to želeli, ali ne bih produbljivala tu priču - kaže ona.
Oboje bismo voleli da dobijemo blizance, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom. Želim samo da prođe neki vremenski period kako bih bila sigurna da je sve u redu, a po nekim starinskim običajima, ne bih ništa otkrivala - bila je iskrena Grabovićeva, pa je poverila ko je budući otac.

Foto: Instagram.com

Moj partner i ja već duži vremenski period živimo u Čikagu. On ima 37 godina i ima svoj privatni biznis, u pitanju je fudbalska akademija i, ono što je meni najbitnije, razume moj posao i maksimalno me podržava u tome - rekla je Dušica.
Mi planiramo zajednički život, budućnost, svadbu... Želimo da proširimo porodicu. Ja sam ostala bez oba roditelja i volela bih da nadomestim tu prazninu - rekla je setnim glasom pevačica.

Autor: Pink.rs