AKTUELNO

Već smo nagovestili da bi Marko Zec, bio možda njena sledeća stanica.

Kod Mace Diskrecije, prođu, izgleda imaju pre svega svi oni koji se zovu Marko. Čim je ušla u rijaliti koji je do sada prava revolucija "Zadruga", Maca je počela da spopada Marka DNK, što je njegovoj supruzi, takođe učesnici najgledanijeg programa u regionu, jako zasmetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Marka DNK, pokušala je da uhvati za polni organ Marka Janjuševića, koju ju je odbio, ali se zato Maca istog dokopala kod Marka Zeca.

Kao što smo već nagovestili, Marko Zec je bio sledeća njena "žrtva", što se na kraji i desilo, pa je negde pred zoru Maca uletela kod Zeca u krevet, počela da skače i da viče:

Glupače, glupače! Jeb*mi se za vas! Ko vas k*ra! Možete da ga d*vate! - sa puno radosti pričala je Maca, dok su se ostali stanari smejali, a Marko Zec je od sramote hteo da propadne u zemlju.

U celu priču, i ovoga puta, umešala se Smilja Janković, koju je zanimalo da li Maca sedi na kolenu, čiju je povredu skoro Marko imao ili na nečemu drugo:

Foto: TvPink Printscreen

Da mu sedim na k*rcu, rekao bi: Aaa Maco, aaa sv*šavam! Bio bi neki znak! Jel tako? - pitala je Maca, Zeca, koji je rekao da bi reakcije bilo, nakon čega se Marko Janjušević ubacio sa: Ajde sedi da vidimo da li bi bilo.

Foto: TvPink Printscreen

A izgleda da je Maca ipak uspela da probudi Zeca, ali to ovaj nije hteo da prizna, međutim, sve vreme je pokušavao da sakrije ono što je bilo ispod trenerke, što se vidi na snimku. Dok je bila kod Zeca u krevetu, Maca se vratila svojoj staroj navici - Marku Janjuševiću, kom je poručila:

Neću da ti sedam na k*rac! Ne volim tvoj k*rac, loš si čovek i zao čovek i neću da ti dam rib*cu! - vikala je Maca, dok je Janjuš ostao u šoku!

POGLEDAJTE: DANIMA JOJ SE MOTA OKO MUŽA! Maca Diskrecija i Divna konačno imale razgovor OČI U OČI! (FOTO+VIDEO)

Autor: S.K.

#Marko Janjušević

#Marko Zec

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'