AKTUELNO

Razvezala jezik!

Bivša zadrugarka Deniz Dejm prvi put posle rijalitija "Zadruga 5" progovorila je o svim aktuelnim tamama iz njenog života.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Deniz je za odgovorila na goruća pitanja, a čak je prokomentarisala i otkrila da je sa Takijem Marinkovićem provela noć nakon što je ispala.

Kako se osećaš posle Zadruge?

- Stvarno dišem sa punim plućima, puna pobedničkog elana. Mislim, da sam stvarno prikazala sebe takva kakva u stvari jesam. Za razliku od većine. Naravno, smisao ulaska u Zadrugu je bio marketinška promocija mog profila za odrasle i to se pokazalo kao pun pogodak, ali ne smem da previše pričam o ciframa, jer takav dogovor imam sa mojim menadžerom. Ali recimo da je dovoljno za jednu nekretninicu u Beogradu.

Da li ti je Zadruga promenila život?

- Naravno, od regionalne zvezde u Sloveniji me je promenio u balkansku zvezdu u finansijskom smislu, u duhovnom što se tiče podrške naroda. Hvala za poverenje Pink televiziji i produkciji Zadruge.

Šta su ti rekli roditelji, porodica kada si ih videla? Da li su ti nešto zamerili?

- Očuh ne razgovara više sa mnom, mama me još uvek podržava, ali je i ona imala mnogo kritika na moj račun, pogotovo na tuče, ali to i razumem.

Foto: Pink.rs/E-stock

Taki je objavio fotografiju sa tobom nakon što si ispala, da li si se videla te noći sa njim? U kakvim ste sada odnosima?

- Da, prve noći sam požurila Takiju, stvarno se dugo nismo videli i stvarno sam mu morala ispričati puno toga, ne smem da otkrivam šta, jer je to naša tajna. Toliko dugo smo razgovarali da sam zaboravila na sat i vratila sam se kući u ranim jutranjim satima, a ono što se desilo te večeri, ne bih da otkrivam, kao što sam rekla, pitajte drugu stranu.

Da li si ponosna na svoje učešće u rijalitiju?

- Da, za mene sam ja pobednik i sada samo do jula čekamo 2. i 3. mesto.

Da li ćeš nastaviti da se bavis snimanjem sadržaja za odrasle?

- Pa naravno, moram, posebno sad kad je u igri ozbiljna lova.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Da li si očekivala duži boravak u Zadruzi?

- Najiskrenije, pre ulaska sam angažovala jednu PR firmu za starlete i rekli su mi, da ako budem tako iskrena i liberalna biću izbačena pre decembra. Rekli su mi, da narod voli da demistifikuje žene koje se predstavljaju kao svetice i otkrivaju njihovu ružnu prošlost, ali srpski narod se pokazao kao tolerantan i liberalan. I te kako je prihvatio iskreno ženu kao što sam ja. Narod ceni iskrenost.

Kada ti je bilo najgore u rijalitiju?

- Kada nisam dobila boje za kosu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M.M.