AKTUELNO

Muk za crnim stolom!

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Filipu Caru.

Da li ti nedostaje Dalila ili ti se zgadila - glasilo je pitanje.
Zgadila mi se zato što su se desile neke stvari koje ne mogu oprostiti i shvatiti, pa mi se svaka kockica i boja Rubikove kocke u mojoj glavi sklopila. Ja sam možda sisao vesla, ali čamac nisam. Ne bih puno da se**m, povućiću se u svoj svet. Ne želim da joj narušavam mir. Iz mojih sumnji da li je ona ovakva ili onakva, ne želim da budem najgori - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde vam je ta ljubav, ona uradila takvu stvar - pitao je Milan.
Nisam neko na kome se neke stvari ne mogu prepoznati. Ne padam u nesvest, ne plačem, ne dramim, nepredvidiv sam. Ja sam hiljadu puta što se tiče Dalile pogazio svoju reč. Ja da ovu ženu ne volim, da sam ravnodušan, kad bih rekao ispao bih sam sebi smešan. Vezao sam se za nju i navikao na nju. Neobično mi je sada, ali se desilo toliko stvari da se mogu nositi sa svim bez nje. Teže bi mi bilo sa njom, nego bez nje. Psa, nekog pitbula, staviš u boks i kažeš da je miran i da nikog nije ugrizao. Koga će kad je sam? Svako će svoje brnjice da skine sada, pa da vidimo kakav će ko da bude. Ja se viša sa ovom vezom i sa svime nositi ne mogu. Doneo sam odluku, znam da sam sa svim tim smešan, jer se na kraju vratim - rekao je Car.
Koja situacija ili stvar koja je doprinela da ti se zgadi - pitao je Milan.
Ona svađa ono jutro. Ja sam neke stvari osetio. Ono što je mene mučilo, pa kad sam rekao da nisam ljubomorisao nego poredio, eto to je. Ja se svaki dan objašnjavam za njenu ljubomoru. Znam da se Dejan i Dalila suočiti moraju, ne ovde u Zadruzi, ali spolja moraju. Ima mnogo stvari u njihovoj zajedničkoj kući, taj auto, kojekakvi kanali i to. Sve to moraju rešiti - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba mi ni pas i taj jutjub kanal i kuća. Meni je najbitniji telefon i ta kartica. Meni ne treba da mi sutra neko govori i prebaci da nosim tuđe stvari, ali ja počinjem od nule sa escajgom Velikog šefa - ubacio se Dejan.
Ima tu hiljadu puteva sa kojima će se susreti. Mi smo više pričali o Ani Jovanović, nego o njihovom braku i problemima. Gadim se i sam sebi, ne samo ona, nego i naš odnos. Da jedan momak 29 godina misli da je pametan i sve to, a praviti sve te kardinalne greške - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga