AKTUELNO

Skandal za skandalom!

Sreda veče je rezervisana za vašu omiljenu emisiju "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je zadrugarima postavljao pitanja koja ste vi postavljali, a oni su ogolili dušu do koske!

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Prvo pitanje voditelj je pročitao Miljani Kulić: "Ne brini dušo, sve je nama jasno i mi vas podržavamo. Obećaj nam da ćeš pokušati da promeniš neke stvari i da ćemo uživati u svadbi u maju". Miljani se ovo pitanje i nije baš svidelo, te je samo kratko odgovorila:

Pa dobro, promeniću neke stvari i neću padati ni pod čiji uticaj - rekla je Miljana.
Shvatiće neke stvari kad bude izašla odavde, to će mi biti drago - rekao je Nenad.
Nemoj sa roditeljima više da me ucenjuješ - drala se Miljana.
Krivo mi je što Siniša i Marija po ceo dan plaču zbog mene i što ću izgubiti dva prava prijatelja, Mariju ili Sinišu - rekao je Nenad.
Morala bi čuda da se dese sa njenim ponašanjem, ja u nju ne verujem ni 1%. Izradila me je za tri godine na milion načina. biću za nju, ako ne bude u tom odnosu, nemam problem za šta god da joj treba i da joj budem tu u svakom smislu. Ako će normalno da se ponaša, a ne da priča sa mnim jednu priču, pa vidim da leži sa njim u zagrljaju. Ja nemam probleme, neka ona bude sa njim, ako joj odgovara takav odnos. Treba da bude svesna kako se neke stvari gledaju, koje izgovorimo i uradimo - govorio je Zola.

Na početku večeri, pitanje koje je podiglo najveću prašinu je bilo postavljeno Dejanu Dragojeviću, a bilo je vezano i za njegovu bivšu ženu Dalilu, a ono je glasilo: Da li ćeš blagosloviti eventualno zbližavanje Dalile Dejanu, da li se primetio da se ona na to sprema?

Blagasloviću sve, samo da na to nisam u pitanju ja. Neka stvari mogu da progutam, neke ne mogu. Ja imam mišljenje, koje ne volim da iznosim, imao sam vizije, pa sam se osetio kao budala. Opteretio sam se Daliliom i Dejanom, toliko da ih ja i sanjam. Ako budmem pitan, voleo bih da govorim kod Drveta, ne želim da ulazim u sukom. Šta je ona odlučila, to je na njoj. Srećno joj na putu ka Dejanu, samo da nisam ja - govorio je Car.

Foto: PINK.RS/E-STOCK

Dalila više neće ništa da komentariše. Ne komentarišem teme koje me ne interesuju - odbrusila je Dalila.
Ja sam se pronašla u tome, sanjala sam stvari. Iskrneo poljuljaće me, ja pričam iskreno. Mi smo zajedno dva meseca, ja smatram da je on mene zavoleo i da mi tako nešto ne bi priredio - govorila je Aleks.

Nakon haos koji je napravio ljubavni trougao, naredno pitanje je takođe bilo za Dejana Dragojevića: Da li je tebi važnija forma i imidž idealne veze ili suština dvoje mladih ljudi koji se tek upoznaju?

Znaš kako, sve je bitno. Tu gde jesmo ne treba pokazivati svaku slabost. Treba napraviti da to bude pola pola, ne mora sve da se prikaže kao negativno i da je kontra. Pola rešavamo u hodu, pola da se pokaže da je tip top. Raspravljamo se nonstop oko sitnice, pa na kraju eskalira. Ona ima svoje ishitrene reakcije. Ne pravimo mi to da je idealno, da smo presavršeni. Ja znam svoje i šta je bilo kad sam se ja dozvao pameti, ne bih komentarisao. Pregurao sam taj period...Ne znam šta se dešava napolju, a pošto je slava mog oca, ne bih želeo da mi ovde išta šalju. Neću da mi stigne ništa i da mi se prebacuje ako nisi pet godina, što sada. Ja se ograđujem od svega što se priča - rekao je Dejan.

Takođe, u toku sinoćne emisije se povela priča i u vezi podele imovine bivših partnera Dragojevića, a ovu situaciju je željno isčekivao da prokomentariše i Filip Car.

Sve mi se sabralo i hoću da se isključim i da se posvetim sama sebi. Meni je najgore kad me neko pita "Kako si?". Ne treba mi ništa, loša se osećam. Meni ne može niko da ubaci u priču sa gospodinom Dejanom dragojevićem i da sam bilo šta htela, išla bih u izolacije i pravila spletke. Đedović je mogao samo da mi priča o stvarima i nekih foliranja, ali nisam pričala da planiram da se vratim, pravim spletke i da ga gledam. Marko uvek ima svoje teroije i uvek ga pažljivo slušam, ja ne uveravam bilo koga u nešto. Ja sam rekla da mene ta tema ne interesuje i neće me interesovati za sto života. Što se tiče zajedničke imovine, ne treba mi ni autombolim, njegovo je i na njegovo ime. Auto će biti predan sa ključem u Veternik, došao brat po njega ili tata. Ne želim da mene neko poredstavlja da sam bilo šta oduzela, možda pravo na brak,a imovina me ne intereusuje, niti ću se napolju ganjati. Čovek me ne intersuje, imam svoje probleme. Što se tiče Filipa, on kaže da ima delova gde sam mu se zgadila i da je sklopio kocku. On se meni nije zgadio. Ja se zapitam da li sam normalna, biće mi lakše da preguram neke stvari ako se setim šta smo izgovorili jedno drugom. Da li on meni nedostaje ili ne, nema potrebe da pričam o tome - pričala je Dalila.
Što se tiče ovo dvoje ljude, ozbiljni su šahisti, a ja sam pijun. Oni znaju da čekaju po dva sata za poteze, a ja se povlačim sa ove table - ubacio se Car.
Pranje vašeg odnosa preko mene, spominjanjem gluposti. Što si ti bežao, hteo si da uzmeš pare? Onda use**te jedno drugo, je***e sve živo, pa ide pranje preko mene da sam šahista i manipulator - skočio je Dejan.
Ti si se borio za kosmičku ljubav, a ja brnaim sebe. Ti govoriš kako ja igram šah. Njih dvoje peri svoj odnos preko mene, gde prebacuju sve na mene. Opet će biti da sam ja taj. Vraćaju se, pa sve na moja leđa. Ona je predstavljena da voli njega, a ja nju, jer sam ja bio pu*ač ku*ca. Perite svoj odnos preko sebe, mene ne ubacujte u priču. Ja sam sa njom završio pre tri meseca. Ona je govorila da on ide u*ran kroz kuću, pa se pomire - nastavio je Dragojević.
Ja vidim da on direktno radi neke stvari, a ja da imam sumnju, imam. doživeo sam da mi ova žena govorio da joj se gadi dodir ovog čoveka. Ona mu je rekla da iz*oka nešto, pa da budu jedan-jedan - pričao je Car.
Isto kažem i za tebe. Filip ide i priča po kući da bih sve uradila da bih se vratila Dejanu. Smradu jedan, sve si pokrenuo - odbrusila je Dalila.

Nakon što se ljubavni trougao suočio i nakon što su sasuli jedno drugom sve u lice, voditelj Milan Milošević je nastavio svoju emisiju i naredno pitanje postavio Anđeli Đuričić: Da li si smogla snage da kažeš napokon Dalili da ti se gadi u oči i da nećeš više da komuniciraš sa njom?

Sve mi se zgadilo. Ja sam zaklopila oči na neke stvari, ne zato što sam morala, nego mi je žao da nešto što sam uložila da prekinem odnos. Prva sam se ja šokirala da Dalila koja mi nije pričala ništa loše o Filipu, a onda je rekla da joj fali pažnja i to. Rekla sam joj da je ružno to što je za sebe rekla da je se**ualni objekat. Ja ne želim da mene bilo ko ovde mene hvali, neprijatno mi je da dečko od moje drugarice mene hvali. Meni je glupo... - rekla je Anđela.
Sram te bilo - dobacila je Dalila.
Gadi mi se jer imam osećaj da je sve u poslednje vreme lažno. Provodim vreme sa njom i vidim neke nagle promene. Ja sam bila tu sa njima u nedelju kad je bio frizer. Sve sam slušala. Iskreno ja verujem Filipu, to moram da kažem, shvatila sam da su neke stvari lažne i da su se te frke desile odjednom. Gušim se danima - rekla je Anđela.

Voditelj Milan Milošević je jedno od narednih pitanje pročitao Milici Veselinović, a ticalo se toga da se često skida u garderoberu, a svog momka, Mensura Ajdarpašića, ubeđuje u suprotno.

Ja nisam došla ovde nikome da se pravdam da li se skidam ili nešto. Spomene jedna osoba jednu stvar, pa spomene i druga. Neću da se opterećujem. Ja donji veš obučem posle tuširanja. Ne gledam da li će pare da me koštaju, kao što ti gledaš - rekla je Milica.

Autor: N.V.