AKTUELNO

Energija osvojila publiku!

U toku je "Zadrugovizija". Na veliku scenu izašli su Marko Đedović, Sandra Rešić i Milica Veselinović. Njih troje izabrali su da večeras nastupe uz pesmu Seke Aleksić "Baš mi se sviđa tvoja devojka".

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić izdominirala je čim se pojavila na bini, što stasom što svojim impozantnim glasom. Milica Veselinović je zapevala sa Rešićevom rame uz rame i iznenadila sve, dok je Đedović sve vreme posmatrao i kako sam kaže ostao dosledan svojim ulogama koje su uglavnom do sada bile pasivne.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte njihov nastup:

Usledili su komentari žirija: 

Foto: TV Pink Printscreen

- Zašto nikada nešto ne uradiš - smejala se Sandra i obratila Đedoviću.
- Ne bi ni ti da si unutra ovoliko - našalio se Đedović.
- Koliko lepo izgledaš, prosto svetski! Mnogo si lepa! Oduševljen sam i baš si dobro pratila Sandru - rekao je Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Razneli su me! Stvarno si iskidali, Rešićka, zbog tih tvojih resica došle su ti oči do izražaja! Đedovići, da li si planirao možda da se baviš muzikom - šalio se Đukić.
- Kao i do sada - nasmejao se Đedović.
- Lepa si Milice, a što se tiče tvoje ljubavi, moraš da imaš i malo poverenja. Slatka si vrlo i lepa! Sandra, najbolji predstavnik svoje profesije, predivna si i prelepa! Milice odlično si se uklopila sa njima, fenomenalan nastup! - govorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs