AKTUELNO

Otvorila dušu na praznik!

Dragana Mitar jedno vreme nije prestajala da bude jedna od glavnih tema domaćih medija, a onda je bivša zadrugarka odlučila da se skoro pa totalno povuče sa javne scene i promeni svoj život. Ipak, za Pink.rs otvorila je vrata svog doma i otkrila kako i u čijem društvu provodi najradosniji hrišćanski praznik.

Foto: Privatna arhiva

Kako ove godine obeležavaš najradosniji hrišćanski praznik?

- Ovaj praznik ove godine obeležavam naravno u krugu porodice, otkako sam izašla iz rijalitija trudim se da sve praznike, pa čak i ovaj, provedem sa mojim bližnjima.

Da li ti sin Joca pomaže u farbanju jaja i kako on gleda na ovaj praznik?

- Joca nam je najmlađi član u porodici i on se najviše raduje, on meni uvek pomaže, ne samo u ovome, nego u svemu.

Da li voli da se takmiči u kucanju jajima i da li ga ponekad puštaš da pobedi?

- Iskreno obožava, prošle godine je pobedio i baku i deku i mene, videćemo ove godine kako će biti, ali i da ne pobedi, ja ga uvek pustim, jer volim kada je on srećan i kada se raduje.

Foto: Privatna arhiva

Koje uspomene te vezuju za Vaskrs?

- Nemam sad ne znam kakvih uspomena, ali volim praznike i volim kada je porodica na okupu, iskreno, prođe mi kroz glavu kako sam dve godine slavila praznik bez njega s obzirom da sam bila u rijalitiju i iskreno to me rastuži.

Po čemu se ovaj Vaskrs razlikuje od prethodnih?

- Pa ovaj se razlikuje po tome što smo i Joca i ja za godinu stariji, ali nekako ovaj smo više angažovali baku oko jaja, jesam i ja pomagala, ali ona je bila glavna.

Da li će ti neko ili nešto faliti ove godine?

- Meni pored mog sina ne može ništa da fali, hvala Bogu svi smo dobro, živi smo i zdravi, a to je najbitnije.

Kome ćeš pokloniti svoje najlepše jaje i čijem jajetu se ti najviše raduješ?

- Svoje jaje pokloniću mom sinu, jer je on moj život, moja sreća i moje sve na svetu!

Koji su planovi za Draganu Mitar u narednom periodu?

- Uh, znaš kako, moj život je turbulentan po mnogo čemu i iskreno malo sam se povukla, prija mi taj neki mir... Posvećena sam sebi, svom detetu, u mom životu je sve nepredvidivo, možda se udam uskoro! Šalim se... Ali sam rešila jedno, a to je da svoju intimu čuvam malo za sebe, shvatila sam da sam srećnija kada ne pričam o svojoj sreći i da ne moram sve na tacni da dam, svoj život... Ali čim bude bilo nešto zanimljivo, podeliću sa vama, naravno.

Foto: Privatna arhiva

Autor: P. Radosavljević