AKTUELNO

Dok su me probadali iglama, osetila sam kroz šta moj muž prolazi već mesecima- napisala je Tajči.

Bolest s kojom se suprug pevačice Tatiane Kamreon Tajči, Metju bori godinama, uznapredovala je i on je operisan tokom vikenda, a potom je usledio još jedan šok, kada je upravo on objavio da je i pevačica završila na operacionom stolu.

Foto: Facebook

Razlog zbog kog je i Tajči operisana, Metju nije otkrio, a ono što jeste je da žali što nije mogao da bude uz nju:

Pročitajte još:

RASTURIO JOJ BRAK POSLE 27 GODINA: Džulija Roberts se RAZVODI zbog slavnog kolege?! (FOTO)

- Razočaran sam i tužan jer nisam mogao da budem uz nju jer se upravo ona pokazala kao najveći borac u ovoj mojoj priči - verujte, njoj je mnogo teže da se brine za mene i bespomoćno me gleda kako se mučim, nego što je meni da proživljavam ovo što proživljavam - napisao je, a njegova supruga na to je komentarisala:

Dok su me ubadali iglama, osetila sam samo mali deo onoga kroz što moj suprug prolazi već mesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života - napisala je nekadašnja pevačica.

Kako je Metju otkrio njemu su uklonili 740 mililitara vode iz plućne maramice, a tolika količina vode koja mu je pritiskala srce je šokirala i lekare.

Pevačica i njen suprug već godinama se bore sa njegovom bolešću jer mu je dijagnostikovan rak pluća zbog čega su mu neophodne donacije. Sada kada je i pevačica operisana, zasigurno će im biti potrebno još više novca za lečenje.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Tatjana Matejaš Kameron | Tajči

'